Najúchilnejšia rodina sveta? Príbuzní splodili spolu 14 detí!

Najúchilnejšia rodina sveta? Príbuzní
Ilustračné foto
Zdroj: mirror.co.uk
2022-05-21 09:00:00 |

Minulý týždeň v Novom Južnom Walese v Austrálii uznali Franka Colta vinným zo znásilnenia vlastnej sestry. Vyšetrovanie odhalilo štyri generácie príbuzenského kríženia!

Austrálski vyšetrovatelia odhalili šialený rodokmeň, v ktorom sú rodičia 14 detí vo vzájomnom príbuzenskom vzťahu ako súčasť incestného kultu. Extrémnu dĺžku príbuzenského kríženia rodín Coltovcov odhalili počas procesu s 51-ročným Frankom Coltom. Muža, ktorý bol zatknutý za znásilnenie v roku 2018, minulý týždeň uznali vinným zo sexuálneho napadnutia svojej 17-ročnej netere s krycím menom Petra, ktorá je zároveň jeho sestrou. Stalo sa tak na zadnom sedadle jeho auta počas návštevy rodinnej farmy neďaleko mesta Yass v štáte Nový Južný Wales v roku 2015, uvádza Daily Mail.

Petra počas jedného výletu do mesta Victoria ešte v roku 2013 polícii oznámila, že žije v kulte, kde „všetky moje tety, strýkovia a bratranci spolu spia“. Povedala tiež, že nikdy nechodila do školy a členovia jej rodiny ju fyzicky týrali. Neskôr však svoje tvrdenia stiahla, no s policajtami niekoľkokrát neoficiálne hovorila o tom, čo sa v ich rodine deje.

Dôkazy, na základe ktorých Franka obvinili, boli podľa sudkyne „podané jednoducho a vecne“ a vzhľadom na  výchovu a vzdelanie Petry ich súd považuje za silné a dôveryhodné.

Obvineniam zo sexuálneho napadnutia čelia aj Frankov brat Charlie a synovec Cliff. Počas procesu vyšlo najavo, že Petra je dieťaťom Frankovho otca Tima a jeho sestry Betty. To znamená, že obeť aj páchateľ majú toho istého otca, patriarchu rodiny Tima, ktorý zomrel v roku 2009.  Pred svojou smrťou splodil so svojou manželkou June, ktorá bola zároveň jeho sestrou, sedem detí. Ďalších 12 detí mal s ich dcérou Betty a päť detí s najstaršou dcérou Rhondou. To však ešte stále nie je všetko. Timova a Bettina najmladšia dcéra má deti s bratom Charliem.

Polícia objavila 40-člennú rodinu ešte v roku 2012. V tom čase žili takmer štyri generácie spolu v tábore, ktorý tvorili neizolované prístrešky, staré karavany a stany, vrátane štyroch detí, pravnúčat (a vnúčat) patriarchu Tima. Testovanie DNA 12 detí v tábore potvrdilo, že 11 z nich sú potomkami rodičov, ktorí boli navzájom príbuzensky úzko spriaznení. Väčšina detí bola vážne podvyživená, žili v stanoch bez tečúcej vody, toaliet či elektriny a nevedeli rozprávať zrozumiteľnou angličtinou. Jedno z nich, dievčatko Sally, zomrelo, keď malo len dva mesiace.

V tábore žilo aj ďalších 12 členov rodiny z druhej alebo tretej generácie. Išlo však už o dospelých ľudí a nemuseli sa podrobiť genetickému testovaniu. Rodine sa darilo vyhýbať sociálnym službám tým, že sa sťahovali zo štátu do štátu, kým na nich miestni obyvatelia neupozornili.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia