Toto sú najväčší tvrdohlavci zverokruhu, NIE pre nich neexistuje!

Toto sú najväčší tvrdohlavci
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-05-20 11:50:00 |

Sú ľudia, ktorých ľahko donútite súhlasiť s vami, sú dobré deti, ktoré urobia, čo im poviete, ale potom sú aj ľudia, ktorí za žiadnych okolností neprijmú NIE ako odpoveď.

Ak si niečo zaumienia, idú si za tým a vy sa môžete aj rozkrájať od snahy vysvetliť im, že takto to nejde. U ktorých znamení so svojím NIE jednoducho neuspejete?

Lev

Ak chce Lev niečo urobiť, postará sa o to, aby to vyšlo. NIE ako odpoveď v jeho slovníku neexistuje. Je v tom taký asertívny, že urobí to, čo si zaumieni, nech sa deje čokoľvek. Nie je pri tom drzý a zlý, stavia na svojom kúzle osobnosti. Levy sú vo všeobecnosti veľmi priame a keď majú do činenia s niekým, kto je pre nich prekážkou na ceste k ich cieľu, dajú to jasne najavo.

Kozorožec

Toto znamenie sa spája s veľkou dávkou taktu a úctivosti. Vedeli ste, že Kozorožcov je spomedzi všetkých znamení zverokruhu najmenej? Kozorožec nikdy nevystupuje agresívne. Ak mu niekto povie NIE na niečo, čo chce dosiahne, presvedčí ho o opaku. S tým najväčším pokojom a milým úsmevom. Takmer vždy dostane každého na svoju stranu. Rovnako, ak on na niečo povie NIE, je pri tom zdvorilý a úctivý. Agresia k nemu vôbec nepatrí.

Baran

NIE nemôže Barana zastaviť v tom, čo chce. Ak mu poviete NIE, napadne mu, že s vami nie je niečo v poriadku. V skutočnosti ho vaše NIE alebo odmietnutie povzbudzuje, aby urobil presne to, o čo ste ho žiadali, aby nerobil. Na vaše NIE nikdy nezabudnú a nabudúce od vás už radu alebo pomoc pýtať nebudú.  

Býk

Títo ľudia sú veľmi trpezliví, ale keď ich požiadate, aby niečo nerobili, je to ako keby ste si naschvál udreli hlavu o stenu a nechali svoje slová padnúť do priepasti! Sú takí tvrdohlaví, že niekedy pri komunikácii s nimi máte chuť vyškrabať si oči a vytrhať vlasy. Keď Býkovi poviete na niečo, čo chce. NIE, bude vás otravovať tak dlho, až to nakoniec vzdáte.  Tak tvrdohlavo si za svojím nejde nikto iný!

Škorpión

Toto znamenie zverokruhu je zvyčajne dobrým poslucháčom a vypočuje si dôvody, prečo hovoríte NIE. Neznamená to však, že to zmení jeho názor. Keď sa raz pre niečo rozhodne, urobí to a nič ho nezastaví. Dokonca sa môže pokúsiť zmanipulovať vaše NIE na ÁNO alebo prísť s prefíkaným plánom, že vás akože počúva a a v skutočnosti si aj tak urobí po svojom.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia