Fúha, učiteľka v škôlke nafúkala počas pracovného času

Fúha, učiteľka v škôlke
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-05-19 14:47:00 |

Našťastie, o takýchto prípadoch nepočujeme často, ale ako vidno, môže sa to stať. Podľa informácií prešovskej policajnej hovorkyne učiteľka javila známky požitia alkoholu a to sa aj potvrdilo. Teraz má čo vysvetľovať...

Kolegyne učiteľky jednej z materských škôl v Prešove zostali v utorok riadne prekvapené. Externým technikom BOZP bola žena za prítomnosti ďalších dvoch pedagogických zamestnancov a dvoch nepedagogických zamestnancov podrobená dychovej skúške, pretože javila známky požitia alkoholu. Výsledok skúšky bol pozitívny. Polícia na základe tohto zistenia obvinila 39-ročnú učiteľku materskej školy z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, ktorého sa mala dopustiť počas pracovného času. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Na miesto bola privolaná policajná hliadka, ktorá ženu  opätovne podrobila dychovej skúške, ktorej výsledok presiahol hodnotu 1,8 promile. Žena bola zadržaná a bola umiestnená do cely policajného zaistenia. Vo veci sa bude postupovať v tzv. superrýchlom konaní," priblížila.

Pri 1,8 promile možno hovoriť o miernej opitosti. Reakčný čas je predĺžený, človeku sa zvýši sebavedomie a sebadôvera. Požitie alkoholu je možné zakryť len ťažko. 
 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: TASR

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia