Po liečbe neplodnosti zažila šok: Toto naozaj nečakala!

Po liečbe neplodnosti zažila
Ilustračné foto
Zdroj: Brenda Raymundo
2022-05-18 12:00:00 |

Keď jej v nemocnici oznámili, koľko detí nosí pod srdcom, rozplakala sa. Po roku hovorí, že realita je omnoho jednoduchšia ako si predstavovala.

To, že pod srdcom nosí pätorčatá, neprekvapilo iba Brendu z Texasu a jej manžela Alejanda, ale aj personál nemocnice Parkland Memorial, v histórii ktorej zaznamenali len päť takýchto prípadov. Amara, Humberto, Leilany, Antonio „Tony“ a Alejandro „Alex“ prišli na svet 17. mája minulého roku a včera oslávili prvé narodeniny. Po narodení niekoľko týždňov strávili v inkubátoroch. Materské mlieko dostávali od Brendy, ale aj od darkýň. Posledné z detí si doniesli rodičia domov z nemocnice 30. júla.

@ibarraquintss

My five lil blessings🥰 look at my mom in the back lmao😭 #fyp #quintuplets #infertility #momsoftiktok #fypシ #babiesoftiktok #pcos

♬ original sound - Chips

„Sú to pokojné deti, nie je to ťažká práca," povedala Brenda pre Dallas News. Vytvorila si vlastný účet na TikToku, kde dokumentuje život päťnásobnej mamy.

Veľkou výhodou mladých manželov, pôvodne z Mexika, je to, že majú po ruke Brendinu mamu Maríu Aostu (49), ktorá im pomáha. Dve deti spia s ňou a ďalšie tri s rodičmi. Všetky deti okrem Alexa zaspávajú okolo 21.00 a spia šokujúco až do 10.00 nasledujúceho dňa. „Jasné, hnevajú ako všetky normálne deti, keď sú hladné alebo ospalé, ale čakala som, že bude s nimi viac práce."

Babka María hovorí, že každé dieťa sa už prejavuje ako osobnosť, pričom Amara a Leilany sa orientujú na detaily a majú rady knihy, Alex je viac pripútaný a má rád maznanie, Tony je náchylný na hádky a Humberto je prieskumník.

Za jeden z najväčších výdavkov označuje rodina plienky a ako Brenda prezradila, sú nútení prijímať aj dary, aby ich mali dostatok.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia