Zamiloval sa do svojej sestry a majú spolu štyri deti

Zamiloval sa do svojej
Ilustračné foto
Zdroj: YouTube
2022-05-02 09:30:00 |

Príbeh o zakázanej láske medzi dvomi súrodencami z Nemecka šokoval svetom, keď sa zaprisahali, že zostanú spolu pre svoje deti.

Susan Karolewski sa stretla so svojím starším bratom Patrickom Stuebingom 20 rokov po tom, ako ho vo veku troch rokov adoptoval pár v bývalom východnom Nemecku po tom, ako jeho otec alkoholik zaútočil naňho nožom. Patrick sa totiž narodil v problémovej rodine v roku 1977 v Lipsku a bol jedným z ôsmich detí.Po adopcii žil v asi 160 kilometrov vzdialenom meste Portsdam. Jeho sestra Susan sa narodila v roku 1984 v deň ukončenia rozvodu ich rodičov. Je mentálne postihnutá, má nedokončené základné vzdelanie a sotva vie čítať a písať. Niektorí zo súrodencov Patrika a Susan sa narodili so zdravotným postihnutím a zomreli krátko po narodení, jedného zrazilo vo veku 7 rokov auto, prináša príbeh páru, ktorý svojho času vyvolal mediálnu búrku, TheSun..

Zakázaná láska

Dvojica sa stretla v roku 2000, keď Patrick vyhľadal svoju biologickú rodinu a ich vzťah sa zintenzívnil šesť mesiacov po tom, ako ich matka Ana Marie zomrela na infarkt. Susan sa stala silne závislou od brata a reportéri, ktorí s ňou robili rozhovory, ju opísali ako posadnutú, hryzúcu si nechty a s jednoduchým spôsobom reči.

Susan mala len 16 rokov, keď ona a vtedy 23-ročný Patrick prvýkrát začali svoje znepokojujúce incestné vzťahy, keď začali zdieľať jednu izbu. „Obaja sme boli dlho do noci hore, aby sme sa spolu rozprávali o našich nádejach a snoch,“ povedal Patrick v rozhovore pre Mail v roku 2007.

„V detstve sme sa nepoznali, nie je to pre nás to isté ako keby sme spolu vyrastali. Zaľúbili sme sa do seba ako dospelí a naša láska je skutočná, s tým sa nedá nič robiť. Priťahovali sme sa a príroda urobila svoje. Bolo to také jednoduché. Čo iné sme mohli robiť? Nasledovali sme svoj inštinkt a svoje srdce," pridala sa Susan.

Prvýkrát otehotnela v októbri 2001 a porodila chlapčeka s ťažkým postihnutím menom Erik. Zdravotná sestra však mala podozrenie, že všetko nie je s kostolným poriadkom a kontaktovala políciu. Patrick dostal ročný podmienečný trest odňatia slobody za incest a 17-ročná Susan, s ktorou sa stále zaobchádzalo ako s mladistvou, bola umiestnená do sociálnej starostlivosti. Dieťa im bolo odobraté.

Dvojica sa naďalej tajne stretávala a Susan porodila Patrickovi ďalšie tri deti, pričom tehotenstvá maskovala voľným oblečením. Dcéra Sarah sa narodila rovnako ako prvý syn s ťažkým postihnutím a dve ďalšie Nancy a Sophia, s ľahšími postihnutiami. Dve z detí sú v pestúnskej starostlivosti.

Patrick bol za incest niekoľkokrát uväznený. Dvojica popiera, že by sa ich deti narodili postihnuté pre ich incestný vzťah. „Dve z našich detí sú postihnuté, ale to nemusí mať nič spoločné s tým, že sme súrodenci. V našej rodine sú postihnutí ľudia. Mali sme šesť bratov a sestier, ktorí v niektorých prípadoch neprežili, pretože boli postihnutí," uviedol Patrick pre médiá.

Odvolanie na súde

Kým bol Patrick za mrežami, Susan novinárom povedala, že bez neho nemôže žiť, napriek tomu, že počala piate dieťa s iným mužom. Päťnásobná mama sa však svojich práv na dieťa vzdala a zostalo žiť s otcom. Patrick podstúpil v roku 2004 vazektómiu a pokúsil sa zmeniť nemecký zákon, ktorý zakazuje incest. V roku 2008 Spolkový ústavný súd Nemecka zákon potvrdil a jeho odvolanie zamietol. V roku 2012 sa Patrick odvolal aj na Európsky súd pre ľudské práva s tým, že majú právo na rodinný život a súkromie. Odvolanie bolo opäť zamietnuté.V roku 2014 Nemecká etická rada urobila šokujúce rozhodnutie a hlasovala za povolenie incestu medzi súrodencami. Naďalej však platí zákon podľa ktorého sú incestné vzťahy zakázané.

Manželia často navštevovali syna Erika v jeho detskom domove a tvrdili, že keby im ho úrady nezobrali, ďalšie deti by už nemali. „Keď vidíte, že sa o vaše dieťa stará niekto iný, keď by malo byť s vami, každý rodič to ťažko znáša. Ak je hendikepovaný, to je o to väčší dôvod, prečo by sme sa o neho mali vedieť postarať," tvrdí Patrickm ktorého vďaka incestnému vzťahu so sestrou pozná asi každý v Nemecku.

 

 

 

Fotogaléria

YouTube
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia