Najväčšia britská rodina Radfordovcov sa opäť rozrastie: Koľko ich už bude?

Najväčšia britská rodina Radfordovcov
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2022-01-25 00:30:00 |

Tretia najstaršia dcéra z 22 detí Radfordovcov, oznámila tehotenstvo. Dvadsaťšesťročná Chloe tak privedie do rodiny už ôsme vnúča.

Mnohopočetné rodiny nielen u nás, ale nikde vo svete to nemajú najľahšie. Ak sú však rodičia šikovní a vedia sa obracať, aj pri 22 deťoch si môžu žiť ako králi. Sue a Noel Radfordovci z Lancashiru v Spojenom kráľovstve okrem plodenia a rodenia detí prevádzkujú aj vlastnú pekáreň, ktoú založili v roku 1999, prezentujú sa na sociálnych sieťach a svoj život zdieľajú s fanúšikmi vo vlastnej relácii 22 Kids and Counting na televíznej stanici Channel 5.

Chloe informovala fanúšikov o tehotenstve sladkou fotkou, na ktorej jej partner Jake Wallis bozkáva rastúce brucho. „Mama a otec. Cítime sa požehnaní, vďační a plní lásky. Už sa nevieme dočkať, kedy tento rok spoznáme nášho drobca," napísala k záberu.

Na nové bábätko sa tešia starí rodičia, súrodenci aj bratranci a sesternice. Najstarší syn Sue a Noela sa volá Chris a má 32 rokov, najmladšia dcérka Heidie jeden rok. Rodina sa aj napriek početnému potomstvu, ktoré sa neustále rozrastá, dokáže uživiť vlastnými silami a nedostávajú žiadne príspevky od vlády.

Najviac peňazí z rodinného rozpočtu ide na jedlo. Denne zjedia minimálne 4 pecne chleba a pre zaujímavosť, týždenne spotrebujú 24 roliek toaletného papiera.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia