Je mi zle z dokonalých matiek, ktoré prezentujú dokonalý poriadok

Je mi zle z
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-01-24 13:30:00 |

Tehotná trojnásobná mama sa rozhodla ukázať svoj domov, ktorý má od vyupratovaných príbytkov na sociálnych sieťach riadne ďaleko. Pozrite sa, ako to u nej vyzerá!

Kopy bielizne, detské hračky všade naokolo a chaos, to je bežný pohľad do domovov množstva rodín s deťmi. Na sociálnych sieťach však väčšinou vidíme vyblýskané a vyupratované izby, z ktorých človek nadobudne pocit, že mamy nerobia nič iné, iba dbajú na to, aby bolo všade čisto a všetko bolo krásne nastajlované. „Neporiadok je normálny,“ tvrdí tehotná mama, ktorá má doma tri ratolesti a štvrté je na ceste. Ako dôkaz zverejnila na TikToku video svojho domu, ktorý má od dokonalosti naozaj ďaleko.

„Chcem len všetkým ukázať, ako môj dom vyzerá, pretože všade je veľa videí o všetkých týchto domoch, ktoré sú krásne – čisté, nedotknuté, estetické,“ hovorí, zatiaľ čo chodí s kamerou po dome. „Tak toto je môj dom. Takže ak aj tvoj dom vyzerá takto, mali by sme byť kamarátky!“  

„Kúpime si ceduľu s nápisom Ospravedlňujem sa za neporiadok, ktorý naše štandardy znížili s každým dieťaťom," komentovala jedna mama.

„Stačia dva dni, keď sa necítite dobre a váš dom s deťmi sa zmení presne na toto. Áno, môžeme byť kamarátky,“ pridala sa ďalšia.

„Som štvornásobná slobodná mama a stále sa snažím udržať v dome poriadok, ale nedarí sa mi. Vďaka tomuto videu sa cítim oveľa lepšie,“ napísala iná.

Nie všetky mamy však boli chápavé. Naopak, tvrdia, že majú niekoľko detí a napriek tomu majú doma poriadok. „Nie je to súťaž a každý má iné priority. Uprataný dom neznamená, že ste lepší rodič,“ dodáva mama, ktorú už dokonalosť niektorých žien vytočila.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia