Riadny trapas: Emily dva roky oslavovala synove narodeniny v zlý deň

Riadny trapas: Emily dva
Ilustračné foto
Zdroj: TikTok
2022-01-15 19:30:00 |

Až telefonát s pediatričkou odhalil impozantné rodičovské zlyhanie mamy Emily Vondrachekovej, ktorá bola presvedčená, že jej syn sa narodil v iný deň.

Na svoj omyl prišla Emily viac-menej náhodou. „Práve som telefonovala s mojou pediatričkou kvôli vyúčtovaniu našej poslednej návštevy u nej pre poisťovňu,“ hovorí vo videu na TikToku. „Ja som totiž uviedla, že syn sa narodil 26. februára, som predsa jeho mama, tak to viem, no poisťovňa poslala tlačivo naspäť s tým, že sa narodil 25. februára,“ rozpráva ďalej. Samozrejme, rozčúlená mama hneď chcela volať do poisťovne, nech si dajú údaje do poriadku, no pre istotu si ešte otvorila svoj facebookový účet, kde zavesila po pôrode oznámenie o narodení dieťaťa. „Jeho narodeniny sú skutočne 25. februára. Dva roky som ich oslavovala 26. februára. A teraz musím zavolať naspäť pediatričke a povedať, že som si pomýlila narodeniny svojho dieťaťa,“ podotkla zahanbene.

„Milujem svoje deti. Možno nemajú oslavu narodenín v správny deň, ale oslavujú ich nasledujúci deň," dodala so smiechom. 

 

Komentáre nenechali na seba dlho čakať a Emily môže byť pokojná. Toľko veselých zážitkov spojených s podobnými situáciami asi nečakala.

„Jedného dňa mi niekto povedal, že mám pekného chlapčeka a spýtal sa ho na meno. Povedala som Ron. V skutočnosti sa volá Harper,“ napísala jedna mama. „Mne mama počas jednej mojej narodeninovej oslavy spievala Všetko najlepšie k narodeninám Allison... Volám ss Ashley, Som jedináčik,“ zverila sa dievčina v ďalšom komentári. „Otec ma predstavil známym na svadbe ako Ellen‘. Volám sa Annie. Vtedy som mala 19 rokov,“ komentovala ďalšia žena. „Vzal som svojho prvorodeného syna do práce, aby som ho ukázal kolegom. Mal jeden mesiac. Niekto sa spýtal, ako sa volá – ja som mal v hlave úplne prázdno a povedal som Ron. To je náš pes,“ znie priznanie v ďalšom komentári.


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia