Vyjedla sa do morbídnej obezity, dnes ju ľudia nespoznávajú

Vyjedla sa do morbídnej
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/kaysbypassjourney
2021-11-23 11:00:00 |

Kayleigh Baldwin-Wilkinson (28) z anglického grófstva Essex bola odjakživa krv a mlieko. Z rozkošnej bacuľky sa stala morbídne obéznou ženou.

Pri každom pohľade do zrkadla sa jej chcelo plakať. Mala však slabú vôľu a za sebou skúsenosti s množstvom diét, pri ktorých síce niečo zhodila, no onedlho nabrala vždy ešte viac.

Okrem toho milovala jedlo. Pre obezitu však bola neustále unavená a len málokedy mala energiu navariť si doma. Riešila to teda „jedlom so sebou“ a bola pravidelnou návštevníčkou fastfoodov a čínskych reštaurácií. „Týždenne som na jedlo minula okolo 170 libier (v prepočte 202 eur),“ priznáva.  Keď dnes pomyslí na to, čo všetko bola schopná pojesť, hodnotí to ako nechutné.

Nenávidela sa čím ďalej, tým viac. Túžila po peknej postave a rozhodla sa pre to urobiť všetko. Jediné trvalé riešenie videla v bypsse. Keďže vo Veľkej Británii by ju zákrok vyšiel oveľa drahšie, vycestovala do Turecka. Samotný bypass v medzinárodnej nemocnici ju vyšiel na 3200 libier (v prepočte 3800 eur). Po tom, ako jej zmenšili žalúdok, sa jej podarilo schudnúť, no zostala jej nepekne ovisnutá koža. Prednedávnom sa preto do Turecka vrátila a dala si urobiť aj plastiku brucha, zdvihnúť prsia a vložiť do nich implantáty. Všetky zákroky spolu stáli 8000 libier (v prepočte 9530 eur). Keby ich podstúpila vo Veľkej Británii, vyšli by ju o 10 000 libier (v prepočte o 12 000 eur) drahšie.

Dnes mama sedemročnej Hayley a štvorročného Harleya „nemôže uveriť“, že je to ona, keď v zrkadle vidí svoju postavu. Namiesto oblečenia veľkosti XXL nosí veľkosť M a je nadšená.

„Teraz môžem robiť s deťmi viac, napríklad ich vziať plávať alebo behať v parku,“ hovorí Kayleigh. „Ušetrila som si na operáciu a určite sa to vyplatilo. Cítim sa úžasne. Je to zvláštne, pretože sa to všetko stalo za rok. Stále nemôžem uveriť, že môj odraz som ja. Mám zdravé BMI, ktoré bolo pred tým morbídne obézne. Pri chôdzi po schodoch sa nezadýcham a nebolia ma kĺby,“ dodáva spokojná mama, ktorá tvrdí, že to neurobila iba pre seba, ale aj pre deti. Lebo, ako sa hovorí, keď je spokojná mama, sú spokojné aj deti. 

 

 


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia