Vieme, čo bude tieto Vianoce IN a čo úplne OUT

Vieme, čo bude tieto
Ilustračné foto
Zdroj: kik-textilien.sk
2021-11-23 16:30:00 |

Znie to neuveriteľne, ale Vianoce tu máme za pár týždňov. Kto by sa na tú vôňu a výnimočnú atmosféru netešil?

Rok sa s rokom zišiel a opäť sa pripravujeme na tie najtajomnejšie a najobľúbenejšie sviatky roka. Nenechávajte si všetko na poslednú chvíľu a urobte si „inventúru“ vo vianočných ozdobách a dekoráciách. Nezabúdajte, že nie je dôležité iba to, čo máte na stromčeku, ale aj okolo neho. Vsaďte na dekorácie, ktoré sú povestnou čerešničkou na torte. A nezabudnite na čečinu, nič vám tak vianočne nerozvonia celý príbytok, aj keď uprednostňujete umelý stromček. 

Aké by to boli Vianoce bez vianočného stromčeka v obklopení anjelov? Avšak, aj tu platí pravidlo, menej je viac. S vianočnými dekoráciami to neradno preháňať, aby váš interiér nepôsobil príliš gýčovo a preplnene.

V jednoduchosti je krása

Čo môže byť pre Vianoce typickejšie, ako je vianočná ruža? Väčšinou ju nájdeme v červenej farbe, ale pre zachovanie jednoduchosti a čistých farieb si môžete vybrať aj bielu. 

Ak chcete navodiť dojem luxusu, vsaďte na veľké vianočné gule, veľké kvety alebo mašle. Tie sú v posledných rokoch veľmi trendovým vianočným doplnkom.

K vianočnému stromčeku sa ešte hodia aj zvierací strážcovia, akým je napríklad sviatočný jeleň.

A ktoré farby sú tohtoročnými TOP? Keď naaranžujete váš vianočný príbytok v jemných pastelových tónoch, ako sú púdrovo ružová alebo mentolová, budete absolútne IN. Nestarnúcimi farbami sú tiež jagavá zlatá, strieborná a biela. Chybu neurobíte ani s medenou farbou. Ak si trúfnete, pridajte dekorácie v podobe čiernych ozdôb, ktoré sa derú do popredia. Pôsobia štýlovo a extravagantne. 

Ak máte deti, určite si nájdite čas a vyrobte nejaké ozdoby spoločne. Vôbec nezáleží na tom, či budú dokonalé alebo v trendových farbách. To, na čo budú deti raz spomínať, sa nemeria dokonalosťou, ale  pohodou, láskou a súdržnosťou. 

A čo je OUT? Dizajnéri odporúčajú odpustiť si tento rok pri výzdobe ligotavé vlasy rozhádzané po stromčeku a farebné lesklé reťaze. Ak sa však rozhodnete pre retro Vianoce, pokojne ich použite. Hlavné je, aby sa to páčilo vám a cítili ste sa dobre.

Fotogaléria

kik-textilien.sk, gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia