Príde k vám Mikuláš! Tento rok bude rozdávať úsmevy aj sladké prekvapenia online

Príde k vám Mikuláš!
Ilustračné foto
2021-11-24 12:05:00 |

Rok sa s rokom stretol a o pár dní nám opäť na dvere zaklopú Vianoce. Tak, ako to býva zvykom, nám ich atmosféru ,ako posol dobrých správ, prinesie sám svätý Mikuláš. No a aký by to bol Mikuláš, ak by vám nepriniesol vrece plné sladkých zážitkov!

Chystajte čižmičky, nezabudnite poslúchať, no najmä si v nedeľu 5. decembra o 14.00 hod. nezabudnite zapnúť vašu obľúbenú online Turbo TV. Pretože Kaufland Detský festival vám Mikuláša aj tento rok privezie priamo k vám domov. A spolu s ním príde aj Zajko Turbo, Medvedík Kuniboo a ich noví kamaráti Medovníček a vtáčik Kiwi.

Všetci spoločne nasadnú do veľkých rozprávkových saní a po ceste k vám naložia aj Mira Jaroša, Smejka a Tanculienku, Veroniku Hatala, Juraja Baču, či ich kamarátku Turbínku. Pre starších súrodencov, ockov a maminy Mikuláš do čižmy nadelí prekvapenie v podobe vianočného koncertu skupiny Peter Bič Project či Cimbal Brothers, ktorí si ako hostí pozvali aj Máriu Čírovú a Roba Opatovského. Tak sa na Mikuláša pohodlne usaďte, kliknite na Turbo TV a užívajte si sladké prekvapenia pri skvelom ONLINE programe, ktorý potrvá až do večera!  A opäť si ho budú môcť užiť úplne všetci - deti, rodičia a aj starí rodičia.

DARUJEME AJ SKUTOČNÝ DÔVOD NA ÚSMEV

Obdobie adventu nám otvára srdcia. Vtedy si častejšie ako inokedy uvedomujeme, že za každým okienkom domu nemusí žiť šťastná rodina. Mnohé rodiny sa z najrôznejších príčin ocitli v ťažkej životnej situácii a potrebujú pomoc. Preto vám na Mikuláša spoločne s Kaufland Detským festivalom prinesieme nielen deň plný krásnych sviatočných koncertov, ale aj dobrých skutkov. Deň, počas ktorého darujeme úsmev 2x a pomôžeme tým, ku ktorým osud nebol veľmi láskavý, aby ich Vianoce mohli byť  o čosi krajšie. Áno, v tento deň potešíme aj deti z neziskovej organizácie Úsmev ako dar. A oni nám za to prídu zatancovať a zaspievať.

PRE ŠŤASTNÚ RODINKU V KAŽDOM OKIENKU

Darujte aj vy úsmev 2x spoločne s generálnym partnerom podujatia, spoločnosťou Kaufland. Aj vďaka nej môžu Kaufland detské festivaly prinášať všetkým deťom úsmevy na tvárach po celý rok a zadarmo. Ak si pri najbližšom nákupe z Kauflandu prinesiete domov adventný kalendár s Medovníčkom a vtáčikom Kiwim, darujete úsmev nielen vašej ratolesti, keď ochutná sladkú FAIRTRADE čokoládku z rozprávkového okienka, ale aj druhému dieťatku, ktoré vďaka vašej pomoci môže prežiť vianočné sviatky spoločne so svojou rodinou. Aj keď ten druhý úsmev neuvidíte, ten pocit vás určite počas celých sviatkov bude hriať na duši.

Program podujatia (začne o 14.00 hod. a bude trvať až do večera)

  • Smejko a Tanculienka – Vianočný koncert
  • Atmosféra vianočných trhov – ukážky výroby ozdôb z včelieho vosku aj adventných vencov
  • Príchod Mikuláša
  • Veronika Hatala a Ondrej Kandráč – Vianočná sova (premiéra novej vianočnej piesne Kaufland Detského festivalu)
  • Miro Jaroš a jeho hostia – Vianočný koncert
  • Vianočný koncert Cimbal Brothers a hostia Mária Čírová, Robo Opatovský, Veronika Hatala a Juraj Bača
  • Odovzdanie symbolického šeku pre deti z Úsmev ako dar
  • Peter Bič Project – Vianočný koncert

Fotogaléria

Kaufland
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia