Budúca mama zachránila túlavú mačku: Ich príbeh chytí za srdce

Budúca mama zachránila túlavú
Ilustračné foto
Zdroj: mama.maners/Instagram
2021-11-20 11:30:00 |

Lauren Maners odjakživa milovala zvieratá a má za sebou dlhú históriu starostlivosti o ne ako aktivistka. Keď zistila, že je tehotná, rozhodla sa dať si od zvieratiek oddych.

Veci sa málokedy dejú tak, ako očakávame a to sa potvrdilo aj u Lauren. V posledných týždňoch tehotenstva zbadala vonku zranenú mačku. Úbohé zvieratko bolo veľmi vychudnuté a nepodarilo sa vystopovať jej majiteľov. Okrem toho sa ukázalo, že aj mačka je nastávajúcou mamou. Lauren ju preto zobrala k veterinárovi, ktorý potvrdil, že mačka aj jej potomstvo sú v poriadku. V Lauren sa ozval materinský inštinkt a aj napriek počiatočnému prísľubu, že so zvieratkami si dáva na čas stopku, mačka našla u nej a jej partnera domov.

Pomenovala ju Dove (Holubica) a dve budúce mamy, jedna ľudská a jedna mačacia, trávili posledné týždne tehotenstva spolu. Boli tak synchronizované, že dokonca začali spolu rodiť! V deň, keď Lauren priviedla na svet dcérku Kylie, Dove porodila šesť zdravých mačiatok.

S rodinou zostali mačiatka niekoľko mesiacov, až kým im nenašli nových majiteľov. Našťastie, stali sa nimi priatelia rodiny bývajúci neďaleko a môžu ich kedykoľvek navštevovať.


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia