ROZKOŠNÉ: Všetky Ronaldove deti na tehotenskom ultrazvuku

ROZKOŠNÉ: Všetky Ronaldove deti
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2021-11-02 16:30:00 |

Priateľka hviezdneho futbalistu Cristiana Ronalda zverejnila snímku, na ktorej všetky futbalistove deti sledujú dvoch nových súrodencov v brušku.

Bývalá predavačka a neskôr modelka Georgina Rodríguezová (27), ktorej stretnutie s jedným z najlepších futbalistov sveta zmenilo život, má dôvod na úsmev. Porodila mu už jednu dcéru a teraz nosí pod srdcom dvojičky, ktoré ju budú s Cristianom navždy spájať. Súčasťou rodiny sú aj tri futbalistove deti narodené dvom náhradným matkám. Všetky ratolesti zobrali do nemocnice, aby si spolu so šťastnými budúcimi rodičmi pozreli na obrazovke zväčšené zábery z ultrazvuku, na ktorom bolo jasne vidno, že bábätká budú naozaj dve.

V roku 2017 Ronaldo priznal, že chce sedem detí. Georgina zase vlani vyhlásila, že jej túžba po materstve „je silnejšia než čokoľvek iné“ a dúfala, že bude mať viac detí. Na fotke z tehotenského ultrazvuku tak španielska modelka žiari šťastím a napísala k nej iba stručné „Netrpezlivá“.

Georginino tehotenstvo oznámil Cristiano Ronaldo minulý týždeň na Instagrame. „S potešením oznamujeme, že čakáme dvojičky. Naše srdcia sú plné lásky - nemôžeme sa dočkať, až sa stretneme," napísal k fotke, ktorú zverejnil.

 


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia