Táto mama dojčí svojich synov pred odchodom do školy

Táto mama dojčí svojich
Ilustračné foto
2021-10-28 21:00:00 |

Sheryl Wynne (39) z Wakefieldu vo West Yorkshire každé ráno ponúkne svojim synom, ktorí majú 5 a 6 rokov, prsník, aby si dali materského mlieka.

Dojčenie detí v školskom veku považuje Sheryl za úplne normálne. Podľa nej to veľmi upevňuje puto medzi mamou a dieťaťom a nevidí dôvod na to, aby chlapcov odstavila. Materské mlieko chlapci pijú nielen pred odchodom do školy, ale aj večer a ak dostanú chuť, tak aj v noci, píše LiverpoolEcho. Mateské mlieko vníma ako „nástroj rodičovstva“. Verí, že to pomáha deti upokojiť, keď sú rozrušené alebo choré.  

Sheryl priznáva, že sa často stretáva s negatívnymi komentármi, najmä od rodinných príslušníkov, ktorí spochybňujú správnosť dojčenia takých veľkých detí. Pôvodne plánovala prestať chlapcov dojčiť, keď mal starší Riley tri roky a mladší Mylo dva, no teraz chce, aby sa rozhodli sami.

„Je to o pohodlí. Ak sú chorí, pomáha im to cítiť sa lepšie, no nežijeme v spoločnosti, ktorá by dojčenie v tomto veku podporovala, preto sa to mnohým zdá čudné. Mala som šťastie v tom, že som sa nestretávala s negatívnymi komentármi od cudzích ľudí, ale len od rodiny,“ povedala Sheryl. nemal negatívne komentáre od cudzích ľudí, ale rodinných príslušníkov a ľudí, ktorých poznám, sa pýtali, či si myslím, že mám prestať.

 

Fotogaléria

repro
Foto: Liverpoolecho/Kennedy News
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia