Táto žena dvakrát týždenne dojčí svojho... Fúúú, to je sila!

Táto žena dvakrát týždenne
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/lana_ondemand
2021-10-23 14:30:00 |

Dvojnásobnej mame Lane Michaelsovej tak veľmi chýbalo dojčenie, že začala nechávať sať mlieko z jej prsníkov snúbencovi. Tvrdí, že nikdy si neboli takí blízki.

Bývalá učiteľka, ktorá má z predchádzajúceho vzťahu 11-ročného syna a sedemročnú dcéru, hovorí, že dojčenie snúbenca Shawna dvakrát týždenne je vysoko erotické. Dvojica o svojom živote rozprávala v novom dokumente na Channel 4 o dojčení dospelých.

Osemnásť mesiacov od prvého experimentovania s dojčením pre dospelých si Lana uvedomuje, že je na tom závislá a nevie si predstaviť, že by s tým niekedy prestali. „Dojčila som svoje deti a veľmi mi chýbalo dojčenie a pocit z neho,“ uviedla v exkluzívnom rozhovore pre The Sun. Syna dojčila 8 mesiacov a dcéru dva roky. „Nechcem mať ďalšie dieťa a moje deti sú už príliš veľké na to, aby sa im ponúkala prsník, ale páči sa mi myšlienka dojčenia Shawna,“ priznáva bez hanby.

Naštartovala ich pandémia

Lana a Shawn pôvodne žili v Edinburghu a na juhu Anglicka, ale tesne pred koronavírusovou pandémiou vo februári 2020 sa presťahovali do Murcie v Španielsku. Nápad dojčenia pred sexom im vnukol iný pár. Faktom je, že Lana so Shawnom majú veľmi otvorený vzťah a v sexe obaja radi experimentujú. Takže Shawn tomu prišiel na chuť pri sexe s inou ženou... Lana otvorenosť aj v oblasti sexu považuje za jeden z motorov vzťahu a verí, že so Shawnom jej to vydrží, na rozdiel od predchádzajúcich vzťahov, veľmi dlho.

„Urobila som si na internete nejaký prieskum o dojčení a zistila som, že produkciu mlieka v prsníkoch možno obnoviť užívaním určitého bylinkového doplnku. Po troch dňoch užívania som mala v prsníku kvapku mlieka a Shawn začal sať, aby sa mlieko spustilo,“ opísala Lana začiatky.

Dvojica má sex asi päťkrát do týždňa a Shawn sa dojčí minimálne dvakrát. Lana si to veľmi pochvaľuje a cíti sa omnoho ženskejšie, keď má v prsiach mlieko. „Baví ma dojčiť ho a páči sa mi, že moje prsia sú plnšie a väčšie. Zväčšili sa z 34C na 34D,“ pochválila sa.

„Ako bábätko som bol dojčený, ale teraz v dospelosti to považujem to za relax,“ skonštatoval Shawn. Partneri tvrdia, že nie sú „divní“, keď si užívajú dojčenie dospelých. „Ak sa nám to páči a robí nám to radosť, to je hlavné. Sme spolu šťastní. Nie je dobré súdiť iných ľudí prostredníctvom jedného jediného konania,“ odkazuje Lana tým, ktorých pohoršujú. Ako podotkla, všetky jej vzťahy pred Shawnom boli monogamné a teraz sa na ne pozerá ako na nudné a nezáživné.

Fandí im exmanžel aj rodičia

Lana dodala, že pred deťmi nič netaja a keď budú vo veku, že budú rozumieť sexu, porozprávajú sa s nimi aj o svojom dojčení. Oporu má Lana aj v exmanželovi, otcovi obidvoch detí. Dokonca jej nový životný štýl prijali aj rodičia. Mama bez výhrad a keď to oznámila otcovi, ten zareagoval slovami: „Fajn, ale nechcem vedieť podrobnosti.“

Partneri začali vďaka dospelému dojčeniu natáčať videá, opustili dráhu učiteľov a založili vlastnú pornofirmu. S deťmi im pomáha opatrovateľka, aby mali dosť času na natáčanie videií, ktoré im zabezpečujú veľmi slušný život. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia