PRÍBEH ZO ŽIVOTA: Môj partner chce žiť v bigamii

PRÍBEH ZO ŽIVOTA: Môj
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2021-10-18 18:00:00 |

Už ani neviem, ako sa to celé zamotalo. Sama som spoznala, keď bol čerstvo rozvedený, s dvomi vtedy tínedžermi. Dokonca som chápala aj to, že sa opäť ženiť nechce.

Bola som veľmi zaľúbená. Samo bol pre mňa všetko, čo som od muža kedy chcela. Cítila som sa pri ňom bezpečne, milovaná, krásna. Bol pozorný, všetky dôležité rozhodnutia sme robili spolu.

Keď sa nám narodil Patrik, bola som v siedmom nebi. Samovi vôbec neprekážalo, že má tretieho syna, naopak, bol naňho veľmi hrdý. Po roku k Patrikovi pribudla Sonička a mne sa zdalo, že žijem v raji.

Vraj to bol úlet

Lenže – raz pri dverách zazvonila Naďa. A na rukách mala dievčatko v Soničkinom veku. Tvrdila, že je to tiež Samova dcéra... Najskôr som jej neverila, ale keď prišiel Samo domov, nič nezapieral. Vraj to bol len úlet na jednu noc, no, ten úlet sa dnes volá Hanka. Keď som si predstavila, že spal s nami obomi naraz, tak mi prišlo zle.

Samo ma však ubezpečoval, že Naďu vôbec nechce, že miluje len mňa, nás, no jedným dychom povedal, že ale o Hanku sa postarať chce. Voči tomu som nemala žiadne námietky, ale Samo mal starostlivosť o Hanku v jednom balíku spolu s Naďou. Trávili spolu víkendy, plánovali spoločnú dovolenku. A to sa mi teda prestávalo páčiť!

Samo tvrdil, že s Naďou sú len rodičia jedného dieťaťa, že inak nič medzi nimi nie je. Vôbec som mu neverila. Aj s bývalou manželkou sú rodičia spoločných detí, ale nikdy nemal potrebu tráviť víkendy a prázdniny s nimi všetkými. Stačili mu synovia...

Nedokázal sa jej vzdať

Pohár pretiekol po poslednom konflikte. Keď som sa postavila proti tomu, aby išiel s Naďou a Hankou na spoločnú dovolenku. Vtedy sa na mňa rozkričal, že sa nemieni vzdať vzťahu s Naďou, že chce by nielen Hankiným otcom, ale aj Nadiným partnerom. Údajne kvôli Hanke. Dokonca nevidel nič divné na tom, že by sme žili tak ako doteraz. Aj so mnou a našimi deťmi, aj s Naďou a Hankou. Konflikt vyústil do najhoršieho – ultimáta – buď ja a moje deti, alebo Naďa!

 Pravdupovediac, ani som sa nečudovala, keď povedal, že on sa Nade nevzdá a ja nech si robím, čo chcem. Tak som sa rozhodla. Radšej budem sama, než žiť v takejto čudnej bigamii...

 

 

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/sv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia