Keď mi muž pri pôrode povedal, aby som stíchla, bol to koniec

Keď mi muž pri
Zdroj: gettyimages.com
2021-09-10 17:30:00 |

Ženy na sociálnej sieti zdieľajú dôvody, prečo sa skončilo ich manželstvo. Kým niektoré sú naozaj dramatické, iné vás prekvapia.

Je to smutná životná skutočnosť, že niekedy bez ohľadu na to, ako veľmi to chceme, vzťahy jednoducho nefungujú. Niekedy ku koncu smerujeme dlho, inokedy môžeme určiť presný okamih, kedy sa všetko zlomilo a prečo. Nedávno v jednej skupine na Facebooku spustil diskusiu na túto tému príspevok ženy, v ktorom opísala, ako zistila, že dnes už bývalého partnera nemiluje. Išli spolu po schodoch a ona ťahala za sebou veľmi ťažký kufor. Vôbec nemal potrebu ponúknuť jej pomoc. Vtedy si povedala DOSŤ.

Hneď sa pridali so svojimi skúsenosťami ďalšie ženy. Ich dôvody siahali od presvedčivých a úplne srdcervúcich až po nepochopiteľné.

Uvedomila si to pri pôrode

Jedna žena si presne spomína na moment, ktorý znamenal koniec jej manželstva. Práve rodila a mala šialené bolesti, tak si potrebovala uľaviť krikom. Manžel namiesto toho, aby ju podporil, jej povedal, aby sa láskavo utíšila a nevrieskala. „Keď mi povedal, aby som sa počas pôrodu utišila, zrazu sa mi rozsvietilo a vedela som, že dieťa budem vychovávať sama, pretože si zaslúžim niečo lepšie,“ napísala.

Pán tvorstva nezniesol, že nebol prvý

„Môj manžel sa veľmi nahneval, že som najlepšej kamarátke povedala o svojom tehotenstve skôr než jemu. Trvalo mi rok, kým som sa s ním dokázala rozísť, ale po celý čas som mala pred očami ten jeho vyčítavý výraz a urazenú tvár,“ spomína si ďalšia.

Stará známa klasika - podvody

Ďalšia žena požiadala o rozvod hneď po tom, ako sa dozvedela, že manžel ju podviedol s jej najlepšou kamarátkou a tá s ním dokonca aj otehotnela. „To bol deň, keď sa moje manželstvo skončilo,“ napísala. Podobnú skúsenosť prezentovala i žena, ktorej muž mal zase pomer s jej nevlastnou sestrou. Rozviedli sa, no neverník už nežije ani s jej sestrou. A nebaví sa s ňou ani ona.

„Moje manželstvo sa skončilo, keď som sa stretla tvárou v tvár s bývalou manželkou môjho muža. Pustila mi kazetu s nahrávkou urobenou počas nášho svadobného dňa. V ten deň jej zavolal a sľuboval nehynúcu lásku. A áno, skončili spolu v posteli. Počas nášho veľkého dňa! Keď mi to ukázala, rozplakala sa a povedala, že tých vyznaní bolo omnoho, ale omnoho viac,“ pridala svoj zážitok ďalšia.Ako dodala, bývalej to bolo asi viac ľúto, než jej. 

Aj takto sa dá...

Nie každé priznanie však bolo také dramatické. „Vedela som, že je koniec, keď ma nechal o 22:30 kráčať domov 30 minút zo železničnej stanice a neprišiel po mňa,“ priznala jedna žena, ktorá je na partnerov evidentne veľmi náročná.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia