Zvládnite rozlietané septembrové rána ako profíčka

Zvládnite rozlietané septembrové rána
Ilustračné foto
Zdroj: kaufland
2021-09-13 08:00:00 |

Viete, kto prežíva aj tie najrušnejšie rána s úsmevom? No predsa letušky! Inšpirujte sa našimi radami, vďaka ktorým budete mať prípravy do školy vždy pod kontrolou.

Začnite už večer

Povolanie, v ktorom sa ráno zobudíte v New Yorku, obedujete v Paríži a večeriate v Ríme, si vyžaduje naučiť sa využívať čas správnym spôsobom. Nespoliehajte sa preto, že všetko stihnete ráno. Môže sa vám pokaziť budík, narazíte na nepredvídateľné komplikácie a zrazu budete mať oveľa menej času, než si situácia vyžaduje.

Neodkladajte povinnosti na zajtra a všetko, čo môžete spraviť dnes, aj reálne urobte. Pripravte si oblečenie večer vopred, a rovnako vopred zostavte outfit aj vašim školákom. Keď ráno otvoria oči, môžu skočiť rovno do pripravených kúskov. Ak ich naviac zapojíte aj do výberu oblečenia, predídete zároveň hystérii kvôli nevhodne zvoleným pančuchám, topánkam alebo čiapke.

Majte šatník pod kontrolou

Pred začiatkom školského roka zorganizujte šatník vašich ratolestí a naučte ich starať sa o svoje oblečenie čím skôr, aby ste nemuseli večne hľadať stratené ponožky alebo čisté tričko. Rýchlo sa zorientovať v šatníku vášho školáka vám pomôže aj výber vhodného oblečenia, ktoré sa ľahko kombinuje.

Vyberajte praktické a funkčné kúsky z kvalitných materiálov, ktoré dobre sedia a hodia sa na každú príležitosť. „Coolovú“ módu pre malých i väčších školákov, ktorá sa rýchlo a bez problémov kombinuje, nájdete napríklad v sieti Kaufland pod značkou Hip&Hopps®.

Nemeškajte

Letuška si nemôže dovoliť zmeškať svoj let, a rovnako ako mama musí stihnúť aj nemožné. Nastavte preto všetky hodinky v domácnosti minimálne o päť minút dopredu, a sama si vytvorte aspoň polhodinovú rezervu. Predídete tak zbytočnému stresu a nerozhodia vás ani také nepríjemnosti, ako je zabudnutá desiata v chladničke, alebo dopravná zápcha. 

Zachovajte chladnú hlavu

A nakoniec dobrá rada na záver. Je dokázané, že vaša nervozita nič neurýchli, ba dokonca sa rada šíri aj na ostatných členov domácnosti. Veľmi pomáha uvedomiť si, že svet sa kvôli jednému meškaniu alebo zabudnutej úlohe nezrúti.

Fotogaléria

Kaufland
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia