Maria len náhodou zistila, že jej muž je ženatý a má dcéru

Maria len náhodou zistila,
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2021-08-27 00:30:00 |

Na to, že jej muž vedie dvojitý život, by možno ani neprišla, keby nepotreboval pomoc s aktualizáciou softwéru na mobile. Stalo sa tak po sedemročnom manželstve.

Maria Guillen Garcia sa s manželom Tomom McCabeom zoznámila v roku 2009 prostredníctvom zoznamky Osamelé srdcia. Pôvodom Španielka žijúca vo Veľkej Británii veľmi túžila po svadbe a tak sa po deviatich mesiacoch rozhodli zobrať. Vtedy si ani veľmi neuvedomovala, že Toma vlastne takmer nepozná a netuší nič o  jeho rodine.

Varovať ju malo už to, keď na matriku dorazil s riadnym oneskorením. Vyzeralo to tak, že sa nedostaví vôbec, no zrazu dobehol vystresovaný s kyticou v ruke so slovami: „Musel som ti priniesť kvety.“ Keď ich oddali, všetka nervozita zmizla a užili si pekný svadobný deň. Síce iba s Mariinou rodinou, ale ani sa to nikomu nezdalo divné. O sedem rokov zistila, čo bolo dôvodom jeho nervozity. To, že už bol ženatý.

Maria je dnes presvedčená, že Tom je notorický klamár a podvodník. „Možno si myslel, že sa s jeho prvou manželkou o sebe nikdy nedozvieme. Bohužiaľ pre neho, nie som úplne hlúpa,“ povedala.

Podozrenie, že k nej nie je úprimný, v nej skrslo vtedy, keď mu pomáhala aktualizovať mobil a na Facebooku našla fotky jeho prvej rodiny. Prisahal, že nikdy ženatý nebol, nemá žiadne dieťa a k fotkám, ktoré našla, si vymyslel príbeh bez hlavy a bez päty. Maria mu neverila ani slovo. Zistila si, ako sa žena na fotke volá a napísala jej. Tá jej potvrdila, že sú s Tomom riadne zobratí a majú spolu 23-ročnú dcéru. Marii sa zrútil svet. V tej chvíli však bola šťastná, že ona s ním dieťa nemá.

Po tom, ako Toma v roku 2016 konfrontovala s realitou a vypočúvala ho aj polícia, zmizol. Našli ho až začiatkom tohto roka v malej dedinke Hyde End v grófstve Buckinghamshire. Minulý týždeň sa priznal k bigamii. Pôvodne tvrdil niečo iné. Prvá manželka Bridget, ktorá žije v Írsku, mu vraj povedala, že sú rozvedení. Vzali sa v roku 1995 a k rozvodu malo prísť v roku 2004. Nevyšlo mu to a tak musel s pravdou von. Za bigamiu mu hrozí sedem rokov za mrežami.

Maria spočiatku neverila, že takéto niečo sa stalo práve jej. Keď sa však obzrela dozadu, uvedomila si, že robila chybu za chybou. To, že zaplatila 2500 libier za sobáš v auguste 2010 a o pár rokov neskôr 1600 libier za anulovanie manželstva, označila za tie menšie výdavky. „Žila som s ním takmer sedem rokov a on ma za ten čas doviedol k dlhu vo výške viac ako 21 000 libier. Nútil ma brať pôžičku za pôžičkou, požičiavala som si aj od kolegov v práci. Tvrdil, že peniaze potrebujeme na energie alebo na geodeta, s ktorým potrebuje prebrať nejaké veci ohľadne domu, ktorý nám údajne kúpil,“ povedala Maria pred súdom.

V roku 2013 na chvíľu Toma dokonca opustila, lebo nemali na nájomné a vysťahovali ich. On ju však prosil a sľuboval, že sa bude viac snažiť, čomu naivne uverila a vrátila sa. Stále jej však vŕtalo v hlave, prečo sa ani raz nestretli s jeho rodinou. Všetko sa prevalilo v roku 2015 pri spomínanej aktualizácii mobilu. Dnes 58 -ročná Bridget odpovedala na Máriinu správu na Facebooku a napísala: „Ak si ťa zobral, je bigamista, pretože my nie sme rozvedení.“ Maria zavolala políciu a odcestovala do Španielska. Teraz žije s novým partnerom Marcom Lopezom (40) a nevylúčila, že sa znova vydá. 

Svojím príbehom chce Maria varovať všetky "naivné" ženy, aby neprehliadali zvláštne správanie svojho partnera a všímali si rôzne signály. Ak muž chce, aby ste zobrali pôžičku na svoje meno, veľmi dobre si to rozmyslite. I kď Tom skončí za bigamiu za mrežami, všetky dlhy musí splatiť Maria, lebo sú na jej meno a brala ih dobrovoľne. 

Fotogaléria

gettyim
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: thesun.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia