Trojnásobná mama schudla 90 kg: Stačila táto jediná vec!

Trojnásobná mama schudla 90
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/beccas_battle
2021-08-19 17:30:00 |

Na prvý pohľad sa zdá, že je to jednoduché, no zhodiť takú váhu chce riadnu námahu. Ak však máte dobrý dôvod, dá sa to.

Trojnásobná mama, 31-ročná Rebecca Scheer, bola „krv a mlieko“ aj v období dospievania a všetky problémy zajedala.Biš si neodopierala, jedla všetko, na čo dostala chuť. Keď sa ručička na váhe v roku 2018 vyšplhala na 159 kg, okolie už nezostalo chladné a najbližší ju upozorňovali, že by mala so sebou niečo robiť. Najviac sa jej dotkli slová starej mamy, ktorá je na rovinu povedala, že keby schudla, bola by určite rovnako pekná ako jej štíhla sesternica. Povedala tiež, že nechápe, na základe čoho si jej dobre vyzerajúci manžel vybral práve ju. Ďalším významným medzníkom bol pohreb obľúbeného bratranca, ktorý zomrel na predávkovanie heroínom. Uvedomila si, že aj ona je vlastne závislá a jej drogou je jedlo. Vtedy pochopila, že musí so sebou niečo robiť, lebo môže prísť o manžela a deti.

Pustila sa do 28-dňovej detoxikačnej kúry, počas ktorej úplne vynechala cukor a spojila to s nízkosacharidovou diétou. Výsledky sa dostavili celkom rýchlo a to ju nakoplo pokračovať v chudnutí. Rozhodla sa pre ketodiétu a postupne prešla na prerušovaný pôst. To znamená, že určitý počet hodín jete a určitý počet hodín nejete. Rebecca sa nastavila na štvorhodinové okno, v ktorom je a ostatných 20 hodín sa postí. Za najdôležitejšie v snahe schudnúť považuje úplné vyradenie spracovaného cukru. I keď sa obávala, či to zvládne, dnes sa cíti tak fantasticky, že na sladkosti jej chuť vôbec nepríde. Pochutí si na ovocí a sem-tam si dopraje trochu prírodného medu. Svoj príbeh zdieľa na Instagrame, aby inšpirovala aj ďalších ľudí, ktorí sa rozhodnú so sebou niečo robiť.

Vďaka silnej vôli sa Rebecce podarilo za necelý rok schudnúť na 73 kg. „Ľudia boli z mojej premeny ohromení,“ teší sa. Rovnako ohromená je aj ona sama a naďalej na sebe pracuje.

„Navždy budem vďačná za to, že som urobila tento krok. Otvorilo sa mi veľa nových obzorov, než som si kedy dokázala predstaviť. Prešla som od nedostatku energie a strachu zo smrti k pocitu, že som nezastaviteľná. Prešla som od toho, keď som mala skutočné, ale naozaj skutočné problémy s osobnou hygienou až potiaľ, že sa kvôli tomu už nemusím stresovať. Môžem toto telo voľne ohýbať a pohybovať sa!!! Môžem si utrieť vlastný zadok. Bola to krásna jazda. Začala som len preto, že som chcela byť lepšia. Chcela som sa cítiť lepšie a BYŤ lepšia - nielen sa zdať lepšia. Denne pracujem so svojim duševným a fyzickým zdravím, pretože stojí za to venovať tomu čas a úsilie🖤,“ napísala.

Spočiatku sa bála operácie na odstránenie previsnutej kože, ktorá jej po schudnutí zostala a tvrdila, že je šťastná aj s ňou, no potom svoje rozhodnutie prehodnotila a absolvovala ju. Dala si upraviť aj prsia, ktoré tiež úplne zmenili tvar. 

Milé je, že popri Rebecce schudol aj jej manžel, ktorý síce netrpel nadváhou, ale typické „tatovské pivné brucho“ sa mu na fotkách pod tričkom črtalo. Dnes už po ňom nie je ani stopy.

 


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia