Táto žena si vzala za muža svojho darcu spermií

Táto žena si vzala
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2021-08-02 09:45:00 |

Jediná správa, ktorú poslala v júni 2016, opatrovateľke Cee zmenila celý život! Priniesla jej vytúžené dieťa, troch synov, šťastné manželstvo a to hlavné: rodinu.

Ako z nejakej telenovely! Tak sa dá stručne opísať príbeh ženy, ktorú túžba po dieťatku dohnala k zaujímavému riešeniu. Svojho bývalého priateľa požiadala, aby sa stal jej darcom spermií, píše mirror.co.uk. V skutočnosti jej sám dal sľub, že jej v tom pomôže, no to bolo pred desiatkami rokov.

Sľub od bývalého priateľa

Všetko sa začalo v roku 1996, kedy Cee stretla v miestnej krčme jedného muža. „Mala som 21 rokov, on 24. Bola som s priateľmi, keď sa objavil tento nádherný vysoký Ír. Mal krásne oči a úsmev. Pozrel sa na mňa a moje srdce poskočilo,“ hovorí Cee o Damiánovi.

 

Trvalo štyri mesiace, kým si obaja dali najavo, že sa majú radi. Dva celé roky boli šťastní, no nezhody zakaždým prišli vtedy, keď sa rozprávali o svojej budúcnosti. Novozélanďanka Cee túžila po cestovaní po svete a Damián zase býval často v Londýne. Rôzne plány ich nakoniec rozdelili.

Onedlho Cee podstúpila vyšetrenie v nemocnici, ktoré sa neskončilo podľa jej predstáv. Bola jej diagnostikovaná endometrióza, ktorá by jej mohla spôsobiť problémy s počatím a donosením dieťaťa. „Bolo to strašné. Chcela som byť matkou.“ Damián jej vtedy dal jeden sľub. „Viem, že ideme každý svojou cestou, ale bola by si skvelá mama. Ak by si niekedy potrebovala pomoc, spravím to,“ priznal sa Damián a podporil ju tak v sne, stať sa matkou.

V roku 2003 sa vďaka ich spoločnému kamarátovi po dlhom čase porozprávali a Damián jej povedal, že má deti. Cee pichlo pri srdci, lebo ona bola bezdetná. „City k nemu boli stále rovnaké,“ priznala vtedy. Každý však už mal svoj život.

Šťastný koniec a nová rodina

Na jednej zoznamovacej aplikácii spoznala onedlho Cee muža, s ktorým sa v roku 2008 zosobášila. Nebola však šťastná. Túžila po dieťatku, ktoré nemohla mať. Navyše, myšlienkami bola stále pri Damiánovi.

V roku 2015, keď sa blížila jej štyridsiatka, si Cee bola istá, že jej manželstvo končí. V tomto období sa rozhodla, že bude mať dieťa teraz alebo nikdy. Mala v úmysle stať sa slobodnou matkou a vychovávať dieťa s pomocou rodiny a priateľov. Na sociálnej sieti našla skupiny, kde muži ponúkajú pomoc ženám vo forme svojich spermií. Stále nad tým premýšľala, no spomenula si na sľub, ktorý jej dal Damián.

„Prečo žiadať cudzinca, aby bol mojim darcom spermií, keď môžem požiadať niekoho, kto ma kedysi miloval?“ pýtala sa Cee samej seba. Bolo to šialené, no skutočne poslala správu svojmu bývalému priateľovi Damiánovi, či by jej nepomohol. Nasledovalo 10 dní ticha, no potom nasledoval telefonát, ktorým v priebehu troch hodín dohnali to, o čo prišli v posledných rokoch.

Dohodli sa, že jej pomôže. Dvojica podstúpila určité lekárske kroky vrátane použitia lieku na stimuláciu ovulácie a intrauterinnej inseminácie, keď sa spermie umiestnia do maternice. Medzitým prišla Cee do Írska za Damiánom a jeho troma deťmi a on potom za ňou do Londýna.

Pár sa pokúsil o IVF v októbri v roku 2017. Podarilo sa to na prvýkrát! V 12. týždni tehotenstva sa Cee presťahovala do Írska a darca spermií sa oficiálne stal jej manželom!

Aoife sa narodila 23. júla 2018 cisárskym rezom a pár sa zosobášil na Novom Zélande v januári 2019. Šesťčlenná rodina žije šťastne v Coleraine v Co Londonderry.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/jp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia