Praktické na cesty: Doplňte si energiu mlskou v šikovnom balení

Praktické na cesty: Doplňte
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2021-06-14 17:55:00 |

Všetko sa pomaly vracia do starých koľají a vy sa s chuťou môžete pustiť do objavovania okolia, športovania či cestovania aj s celou rodinkou. A na to potrebujete tú správnu energiu!

Ovocie, zelenina  voda by mali tvoriť základ botoha pri každom výlete s deťmi, či už idete len do blízkeho okolia, chystáte sa na túru alebo si niekam zašportovať. Nebudeme si však nahovárať, keď máte pri sebe deti, obvykle je potrebné pribaliť aj nejakú tú mlsku. Ideálne v balení, ktoré sa nepomrví, neroztopí a nebudeme všetci vyzerať ako prasiatka. Jedným z prakických tipov môže byť cestovné balenie lahodného krému, ktorý zasýti aj dodá energiu.

Jedným z riešení môže byť šikovné cestovné balenie krémov bez umelých prísad. Spoločnosť Powerlogy.  prináša čerstvý lieskovoorieškový krém s pravým kakaom a extra MCT olejom a jemné kešu maslo s kokosom, štipkou vanilky a extra MCT olejom. Odteraz ho nájete aj v 60 gramovom balení v podobe kapsičky, z ktorej si krém jednoducho vytlačíte priamo do úst alebo k obľúbenému jedlu. Pre malých aj veľkých športovcov či maškrtníkov tak už nebude problém občerstviť sa a dodať telu energiu kedykoľvek a kdekoľvek. Balenie je ľahké, nerozbitné, znovu uzatvárateľné, bez problémov vydrží mimo chladničky a konzumuje sa bez lyžičky, čo ocenia najmä mamičky. Orechové krémy v novom praktickom cestovnom balení si určite obľúbia všetci malí či veľkí milovníci zdravých snackov. www.powerlogy.com

„Naše orechové krémy sú chutné, dodajú energiu a obsahujú len kvalitné prírodné suroviny. Spájajú v sebe silu čistej chuti, nenájdete v nich lecitín, lepok, mlieko, palmový olej ani umelé konzervanty. Veríme, že kvalitné jedlo mení myslenie, a preto majú všetky naše produkty vysokú výživovú hodnotu pre maximálny výkon," povedal Dušan Plichta, zakladateľ Powerlogy a špecialista na funkčné potraviny a výživu a dodal: „Verím, že toto praktické balenie ocenia okrem aktívnych športovcov aj mamičky, ktoré tak môžu svojim deťom dopriať zdravé, chutné a výživné občerstvenie na výletoch či na cestách.“

Ak chcete vyskúšať, či sú takéto krémy to pravé orechové aj pre vás, zapojte sa do našej súťaže, vďaka ktorej môžete zadarmo vyskúšať chuť tejto mlsky. 

 

Fotogaléria

gettyimages.com, Powerlogy
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia