Keď zbadala synovi v ústach túto dieru, spanikárila

Keď zbadala synovi v
Zdroj: Triangle.com
2021-05-14 00:30:00 |

Ako mama troch chlapcov si Becky Stiles z anglikého Essexu myslela, že už videla všetko. Po tom, čo spozorovala v ústach jedného z nich krvavú „dieru“, spanikárila. Čo sa chlapcovi stalo?

Stalo sa to začiatkom tohto týždňa. Keď 24-ročná mama Becky položila najmladšieho 10-mesačného synčeka Harveyho na prebaľovací pult, aby mu mohla vymeniť plienku, krvi by sa v nej nedorezal. V jeho ústočkách na hornom podnebí totiž zbadala bordový kruh, ktorý vyzeral ako diera. „Snažila som sa toho dotknúť, ale on len veľmi plakal, tak som zavolala na manžela, aby sa na to prišiel rýchlo pozrieť,“ opisuje dramatické chvíle. Becky sa celá chvela a bola úplne spotená. Krátko na to podobné stavy prežival aj manžel, ktorý si na zvláštnu dieru v synových ústach posvietil aj baterkou. „Čo to je, do pekla?“ bolo jediné, na čo sa zmohol.

Prvým inštinktom Becky bolo zavolať o radu svojej mame. Tá po opise zvláštnej diery, ktorá sa chlapčaťu vytvorila na podnebí, poradila volať hneď záchranku. Čakajúc na linke, než sa im niekto ozve, vystrašenému manželovi napadla myšlienka, že bude najlepšie, ak sa sami vyberú na pohotovosť. Starších synov vysadili u starých rodičov a uháňali do najbližšej nemocnice, vzdialenej asi na 30 minút jazdy. Po príchode na miesto vystrašená Becky vysvetlila situáciu pani na recepcii. Tá bola veľmi milá a hneď ich nasmerovala k špecialistovi.

Tam sa Harveyho ihneď ujala zdravotná sestrička. Stačil jej jeden pohľad a vo veci mala jasno. S úsmevom podala Becky baterku a povedala, nech sa mu ešte raz poriadne na tú „dieru“ pozrie. V tej chvíli jej doplo, že nejde o žiadnu strašnú dieru či kráter na podnebí, ale... „Je to nálepka,“ povedala sestrička a prstom ju z Harveyových ústočiek vybrala. „Stála som tam ako idiot,“ smeje sa už dnes na svojom omyle Becky. I keď ona s manželom by sa v tej chvíli najradšej prepadli pod zem, lekársky tím považoval túto situáciu skôr za smiešnu ako trápnu a dokonca sa zasmial aj malý Harvey.

V aute cestou domov musela Becky „prehltnúť svoju hrdosť“ a obtelefonovať široko rozvetvenú rodinu, aby vedeli, že Harvey nemal v ústach žiadnu dieru. Smerom do nemocnice totiž vystrašená obtelefonovala každého, kto jej napadol a všetkým v panike rozprávala, čo sa mu udialo. .

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia