Plán vyšiel: Dvojičky vydaté za dvojičky vychovávajú svoje deti spolu

Plán vyšiel: Dvojičky vydaté
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2021-05-05 00:30:00 |

Identické dvojičky Brittany a Briana Deanové (33), ktoré sa vydali za identické dvojičky Josha a Jeremyho Salyersovcov (35) sú šťastné. Všetko klape podľa ich predstáv.

V ideálnom prípade by rodili v jeden deň, ale aj rozostup jedného mesiaca, ktorý delí ich deti, vnímajú ako dobré znamenie. Nejde o náhodu. Keď Brittany a Briana stretli na festivale pre dvojčatá v roku 2017 Josha a Jeremyho, vedeli, že je to osud. Identické dvojičky si s identickými dvojičkami padli do oka a začali randiť. Spoločnú svadbu mali 5. augusta 2018 a odvtedy žijú v spoločnom dome vo Virgínii v USA.

Snom dievčat bolo otehotnieť a porodiť v rovnakom čase. Brittany priznala, že im na tom veľmi záležalo, preto sa dohadovali aj o tom, kedy budú mať pohlavný styk. Hviezdy im boli naklonené a aj keď neotehotneli úplne v tom istom čase, delil ich iba jeden trimester.  

Dnes sú už obe mamami synov. Briana s Jeremym sa tešia z Jaxa a Brittany s Joshom z Jetta. Jett prišiel na svet 21. januára a Jax 21. apríla. Všetci sa tešia na to, ako budú chlapci vyrastať bok po boku. „Jedno je isté, naše deti budú obklopené láskou štyroch rodičov,“ napísali na Instagram.

 

Páry zdôrazňujú, že aj keď žijú spolu v jednom dome, svoje postavenie majú striktne rozdelené. Briana zdieľa svoj život iba s Jeremym a Brittany s Joshom. Nevedia si však predstaviť, že by nežili pod jednou strechou alebo neboli v neustálom kontakte.

Anna a Lucy chcú deti od spoločného frajera

Iné americké identické dvojčatá, 33-ročné sestry Anna a Lucy deCinque to majú zariadené inak. Obidve sa už desať rokov delia o toho istého priateľa, elektrotechnika Bena Byrnea (37) a obidve chcú mať dieťa s ním. Všetko zdieľajú spoločne, aj spia spolu v jednej veľkej posteli. Sestry dokonca spolu chodia ja na toaletu, sprchujú sa spolu a naberajú si rovnaké porcie toho istého jedla. Tvrdia, že vôbec na seba nežiarlia, lebo Ben venuje rovnakú pozornosť obidvom.

„Považujeme sa za jednu osobu. Nikdy nedokážeme byť od seba,“ vysvetlila Lucy. Ako zareagujú, keď jedna otehotnie a druhá nie, ťažko odhadnúť. Pravdepodobne by sa obidve starali o jedno dieťa, ktoré by bolo spoločné.


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia