Obujte si s Dúhalkou túlavé topánky a poďte s nami na salaš!

Obujte si s Dúhalkou
Ilustračné foto
2021-04-29 08:00:00 |

Mamičky, radi by ste sa so svojimi špuntíkmi vybrali na výlet? Pridajte sa k nám a k farebnej Dúhalke, ktorú deti dobre poznajú. Obujete si spoločne túlavé topánky a vyberiete sa na Liptov. Navštívite salaš, aj prírodný skanzen v Pribyline. A na vandrovke po Slovensku s Kaufland detskými festivalmi si môžete aj zatancovať!

Ak si túto nedeľu zapnete novú online TURBO TV, čaká vás naozaj výlet plný prekvapení v novom pokračovaní zábavno-edukačného seriálu Kaufland detských festivalov. A prezradíme vám, že nielen s Dúhalkou.

Dúhalka aj nové seriálové programy

Vo štvrtom pokračovaní nového online seriálu Kaufland detských festivalov na deti už túto nedeľu 2. mája od 8.00 hod. okrem farebnej Dúhalky čakajú aj ich obľúbení interpreti, nové vedomosti a úplne nové zábavno-vzdelávacie seriálové programy. Dozvedia sa nielen množstvo zaujímavostí o tradičných i netradičných krásach našich slovenských regiónov, ale  napríklad aj to, ako bezpečne surfovať na internete, či ako si vycvičiť psíka s Jurajom Bačom a jeho Robinom. Zacvičia si veselú jogu, spoločne so Spievankovom sa hravou formou naučia „spíkovať“ a v novej relácii „Od puku do popuku“ ich hokejovú abecedu dokonca naučí majster sveta Richard Lintner!

Niečo sa pečie s Juniorom

Nielen deťúrence, ale aj maminy určite poteší doslova „chutná“ relácia o varení „MAJSTER ŠÉFINKO Kuniboo“, kde svoje kuchárske umenie predstavia šikovné mladé talenty. Pomocnú varešku im podá nielen Miro Jaroš s mamičkou, ale aj sympatická moderátorka Veronika Hatala, či Milan „Junior“ Zimnýkoval z Funradia.

Nový 6-dielny zábavno-vzdelávací seriál „Na vandrovke po Slovensku“ vám od 11. apríla až do 16. mája zadarmo prináša Kaufland. Nezabudnite sledovať každú nedeľu od 8:00 hod. na online TURBO TV www.detskyfest.sk/TURBOTV/

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: PR článok

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia