Pred pohrebom Kate zverejnila fotku princa Philipa s pravnúčatami

Pred pohrebom Kate zverejnila
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2021-04-15 18:45:00 |

Pred sobotňajším pohrebom manžela britskej kráľovej Alžbety II, princa Philipa, ktorý zomrel vo veku 99 rokov, jeho najbližší naňho s láskou spomínajú.

Budúci britský kráľ a Philipov vnuk princ William s manželkou Kate zverejnili niekoľko snímok, ktoré zachytávajú vojvodu z Edinburghu. Na jednej je dedko s ich najstarším synčekom Georgom (7) na koči, na ktorom podľa Williama pravnúčatá s radosťou vozil.

Na ďalšej, ktorá vznikla v roku 2015, sú zachytení kráľovná Alžbeta II. s Philipom, Williamom a Kate v spoločnosti Georga a vtedy ešte jeho maličkej sestričky Charlotte (5), ktorá si pradedka so záujmom prezerá sediac v maminom náručí.

Nie je tajomstvom, že Williamova manželka Kate Middletonová mala s Philipom veľmi blízky vzťah. Na ďalšej fotke, ktorú zverejnila, vidíme kráľovnú s manželom v obkľúčení siedmich pravnúčat. Autorkou je samotná Kate, ktorá je vášnivou fotografkou.  

Zľava doprava sa na snímke nachádzajú princ George, kráľovná Alžbeta II., ktorej na kolenách sedí Georgov mladší braček, princ Louis (2). Za gaučom stojí Savannah Philipsová (10). Vedľa kráľovnej sedí princezná Charlotte, ktorá má z druhej strany milovaného pradedka Philipa. Ten objíma ďalšie pravnúčatká, Miu Tindallovú (7), jej malú sestričku Lenu (2)Islu Philipsovú (9). Archie (1), syn Williamovho brata, princa Harryho a jeho manželky Meghan Markle, v tejto spoločnosti chýba. Dôvod je jednoduchý – fotka vznikla ešte v roku 2018, keď nebol na svete.

Pohreb princa Philipa, ktorý odišiel z tohto sveta dva mesiace pred stými narodeninami, sa uskutoční v kruhu najbližších 30 osôb v sobotu. Do Veľkej Británie už docestoval aj Harry, ktorý sa vzdal kráľovských povinností a s rodinou žije v USA. Meghan, ktorá je v pokročilom štádiu tehotenstva, zostala doma. I keď lekári jej cestu neodporúčali, ona sa rozhodla nezúčastniť sa na pohrebe najmä preto, aby po škandalóznom rozhovore s Oprah Winfreyovou, v ktorom okrem iného obvinila členov kráľovskej rodiny z rasizmu, nestrhla na seba zbytočnú pozornosť.


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia