Kevin zo Sám doma sa v štyridsiatke stal po prvýkrát otcom

Kevin zo Sám doma
Ilustračné foto
Zdroj: 20th Century Fox
2021-04-13 11:30:00 |

Herec Macaulay Culkin, ktorý má za sebou okrem úspechov vo filmovom priemysle aj drogovú minulosť, prežíva najšťastnejšie obdobie v živote.

Syna Macaulayovi porodila herečka známa najmä z Disney Chanel, Brenda Song (33). I keď zopár ich spoločných fotiek sa objavilo už v roku 2017 po tom, ako sa streti pri natáčaní road movie Changeland v Thajsku, vzťah potvrdili až neskôr. Hviezda z legendárnej vianočnej komédie Sám doma sa síe k svojmu randeniu veľmi nevyjadroval, no už dávnejšie povedal, že by chcel mať s Brendou deti.

Chlapček sa narodil 5. apríla v Los Angeles a dostal meno po hercovej mŕtvej sestre Dakota Song Culkin, ktorá zomrela v roku 2008 vo veku 29 rokov pri autonehode. „Máme veľkú radosť,“ uviedli Culkin a Song vo vyhlásení po narodení synčeka, ktoré ako prvé získalo CNN.

Macaulay Culkin má za sebou naozaj pestrú minulosť pretkanú drogovými obdobiami. Ako priznáva, drogy nikdy milovať neprestane, no skončil s nimi. V súčasnosti natáča 10. sezónu filmu American Horror Story, kde účinkujú Sarah Paulson, Kathy Bates, Billie Lourd, Evan Peters, Lily Rabe a Finn Wittrock.

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: Instagram, 20th Century Fox, pofimedia

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia