Pippa Middleton porodila dcérku: Jej meno nesie v sebe odkaz

Pippa Middleton porodila dcérku:
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2021-03-17 19:30:00 |

Mladšia sestra vojvodkyne z Cambridge Kate, porodila manželovi Jamesovi Matthewsovi druhé dieťatko v pondelok ráno o 4:22.

Rodina žije v Londýne v prepychovom dome a súkromie si strážia. Odvtedy, ako Pippa očarila svet v družičkovských šatách na svadbe svojej známejšej sestry Kate, pretieklo už veľa vody.

Medzitým sa aj ona v roku 2017 vydala a s milionárom Jamesom sú od začiatku tohto týždňa dvojnásobnými rodičmi.  Sestričku doma priítal dvojročný braček Arthur.

Dievčatko dostalo nádherné meno – Grace Elizabeth Jane Matthews. Prvé meno Grace je inšpirované monackou kňažnou Grace Kelly a  Elizabeth je uctením si kráľovnej Alžbety II, s ktorou vďaka sestre spája aj Pippu rodinná väzba. a zároveň ide o stredné meno Pippinej mamy Carole. Zaujímavosťou je, že aj celé meno  princeznej Charlotte, dcérky vojvodkyne Kate, je poskladané podobne. Oficiálne sa volá Charlotte Elizabeth Diana. Obidve sestry sa tak rozhodli zahrnúť do mien svojich dcérok aj mamu. Podľa zdroja blízkeho rodine mala Pippa ľahký pôrod a obidve sú zdravé. 

Kým pred prvým pôrodom sa Pippa zvidteľňovala o niečo viac, tentokrát, najmä pre koronavírusovú pandémiu, sa dlho o jej požehnanom stave netušilo. Médiami táto informácia prebehla koncom minulého roka, keď už mala veľké brucho a aj jej mama Carole uviedla, že sa veľmi teší na druhé vnúčatko od Pippy a dúfa, že sa budú môcť stretávať častejšie ako vlani, keď pre opatrenia boli ich styky minimálne. 

 

Fotogaléria

profimedia.sk
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia