Syna priviedla na svet v noci na mrazivom parkovisku

Syna priviedla na svet
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Wilts Gazette and Herald / SWNS
2021-02-26 13:45:00 |

Prišlo to na ňu tak rýchlo, že nevládala vojsť do pôrodnice a synčeka porodila niekoľko metrov od vchodu na nemocničnom parkovisku držiac sa iba stĺpika. Teplomer ukazoval mínus 4 stupne.

Keď sa Jordan Corbett (27) z britského mesta Seend spustili kontrakcie, hneď volala do pôrodnice. „Večer okolo 18.30 som začala pociťovať slabšie bolesti, keď som kúpala svoje ďalšie deti, no okolo 20.30 už boli riadne. Rozhodla som sa zavolať do nemocnice, ale povedali mi, že keď dokážem popri kontrakciách normálne rozprávať, ešte nie je čas. Tak som si vzala dva paracetamoly, čo bolo nakoniec jediné zmiernenie bolestí, ktoré som mala neskôr pri pôrode,“ opisuje Jordan.

Bolesti sa aj napriek tabletkám stupňovali, tak Jordan s priateľom Craigom Stottom (34) nasadli do auta a smerovali k nemocnici. Povedala som partnerovi, že mi musela prasknúť voda alebo som sa pocikala. Začala som panikáriť. Poslala som ho pre pomoc a len čo odišiel, pocítila som hlavičku bábätka,“ pokračuje Jordan v opise dramatických chvíľ. Snažila sa preto sama dostať do pôrodnice.

Aj keď si uvedomovala, že na parkovisku je sama, stále volala o pomoc. Všetko sa však dialo veľmi rýchlo, nedokázala urobiť už ani krok. Chytila sa patníka, ktorý zbadala a len čo potlačila, bábätko bolo razom v jej legínach. Bola strašná zima, asi -4 ° C, deň predtým snežilo. Vsunula som ruku do legín a vytiahla odtiaľ bábätko,“ hovorí. Z posledných síl sa dovliekla ku vchodu pôrodnice a zazvonila. Našťastie, vtom sa objavil Craig s invalidným vozíkom a celou armádou pôrodných asistentiek. 

Malý Dennis sa narodil 25. januára o 22.30. Aj napriek netradičnému príchodu na svet bol úplne zdravý a na nasledujúci deň mohol s mamičkou odísť domov za svojimi súrodencami Harleym (9), Harrisonom (6) a Darcey (4).

 

 

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: mirror.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia