Lenka po narodení dcérky prehrala boj s Covidom

Lenka po narodení dcérky
Ilustračné foto
2021-02-15 10:16:00 |

Šťastný pár sa tešil na príchod svojho druhého dieťatka, no Lenka vo vysokom štádiu tehotenstva ochorela na Covid-19. Bohužiaľ, jej príbeh skončil tragicky.

Nešťastie netreba hľadať, príde samo... uvádza sa na facebookovom profile Zboru väzenskej a justičnej stráže. Kolegovia sa rozhodli pomôcť Lenkinmu manželovi Andrejovi, ktorý za v priebehu pár dní stal nielen novopečeným otcom, ale aj vdovcom. „Touto cestou sa na vás obraciame s prosbou o finančnú pomoc pre nášho kamaráta a kolegu, ktorého pri najšťastnejšej udalosti svojho života, narodení dcérky, postretla i tá najnešťastnejšia udalosť, strata jeho milovanej manželky Lenky,“ píšu.

Lenka ochorela na Covid-19 vo vysokom štádiu tehotenstva a lekári rozhodli, že pre život bábätka bude bezpečnejšie ukončiť tehotenstvo akútnou sekciou. Lenka ďalej bojovala o svoj život už sama, no bohužiaľ 11. februára 2021 prehrala svoj boj s chorobou Covid 19.

Andrej už má doma staršieho synčeka, ktorý v marci oslávi svoje druhé narodeniny. Bohužiaľ, bez svojej milujúcej a milovanej mamičky... „Na takúto životnú situáciu sa nedá pripraviť, ona sa ani nedá predstaviť, nieto ju zažiť... ,“ píšu kolegovia a uisťujú, že sú pripravení kamarátovi a kolegovi pomôcť.

 

Nešťastie netreba hľadať, príde samo... Touto cestou sa na vás obraciame s prosbou o finančnú pomoc pre nášho kamaráta...

Posted by Zbor väzenskej a justičnej stráže on Sunday, February 14, 2021

Cieľom dobrovoľnej finančnej zbierky, ktorú vyhlásili, je uľahčiť Andrejovi novú životnú cestu. Organizuje ju Oddelenie ochrany ÚVTOS a ÚVV Leopoldov. Dobrovoľné príspevky môžete posielať na účet npráp. Andreja Ottingera: SK89 0900 0000 0002 8435 4774.

Aj smrť tejto mamičky by mala byť mementom pre tých, ktorí ochorenie Covid-19 zľahčujú a sú presvedčení, že je to len "obyčajná" viróza. 

 


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia