Spoločná izba pre tri dcéry: Títo rodičia to veľmi dobre vymysleli, čo vy na to?

Spoločná izba pre tri
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook
2021-01-21 19:48:00 |

Krásne ste sa rozrástli, máte tri deti, malý byt a dom je v nedohľadne? Poskladať viac detí do jednej izby nie je jednoduché. Rodičom týchto troch dievčat sa to podarilo celkom slušne!

Nicki Draycott (35), mama štyroch detí z Nottinghamshire, sa rozhodla pre svoje tri dievčatá vytvoriť izbu snov a zároveň ušetriť miesto v dome. Ako sa jej to podarilo? Postele si nechala vyrobiť a mnoho dekorácií vytvorila ona sama s pomocou manžela a syna. Dievčenská izbička má pudrové steny, zdobia ich kvetinové nástenné tapety a rôzne dekorácie. Z čoho sa dievčatá najviac tešia? Jednoznačne zo svojich originálnych postelí.  

Na rozdiel od typických poschodových postelí sa táto zostava skladá z troch samostatných. Takto môžu päťročná Ava, trojročná Arla a 11-mesačná Evie pohodlne spať. 

„Keď som bola tehotná a zistili sme, že čakáme opäť dievča, vedeli sme, že tieto 3 dievčatá budú musieť mať spoločnú izbu. Preto sa začalo pátranie po trojlôžkovej posteli, ktorá by plnila svoj účel pohodlia ale zároveň, aby dievčenská izba nevyzerala ako bojisko,“ hovorí Nicki. Inšoiráciu hľdali rodičia na internetových stránkach a v časopisoch. ,

Pôvodne premýšľali o troch váľandách, no dievčatám by v izbe nezostalo dosť miesta na hranie. Okrem toho majú ešte päťročného syna Coena.

„Dievčatká si želali mať jednu kvetinovú stenu a to sme im aj splnili. Sú absolútne spokojné. Ava povedala, že keď sa zobudila po svojej prvej noci, cítila sa ako v hoteli. Arla nás oboch stále objímala a ďakovala, že teraz zostane celú noc vo svojej posteli. Evie je ešte príliš maličká na to, aby spinkala so svojimi sestričkami v izbe, no napriek tomu si na svoju budúcu posteľ sadla a pri pohľade na všetko bola šťastná a usmiata. Môj malý chlapec bol jediný, kto mal povolene izbičku navštíviť, keď bola vo fáze zariaďovania, pretože sme chceli, aby sa cítil zapojený a dievčatá aby mali prekvapenie. Ceon si izbu tak zamiloval, že prvú noc spal v Eviinej posteli,“ povedala Nicki, ktorá sa vešmi teší z toho, ako izbu vymysleli. Bude rada, ak ich riešenie niekoho inšpiruje. 

Fotogaléria

Facebook
Autor: © Zoznam/kch

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia