Neuveriteľné! Priberanie na váhe pripisovala lockdownu, dôvod bol iný

Neuveriteľné! Priberanie na váhe
Ilustračné foto
2021-01-23 11:30:00 |

Všimla si, že nohavice sa jej akosi zmenšujú, no predsa len si počas lockdownu dopriala viac jedla a všetky tehotenské testy vyšli negatívne, tak tomu nepripisovala veľký význam.

Sam Portisheadová (40),  ktorá pracuje v opatrovateľskom dome, si za posledné mesiace urobila niekoľko tehotenských testov, lebo niekedy sa cítila podobne, ako keď čakala dve predchádzajúce deti a tiež pribrala, no tie iný stav nepotvrdili, píše bristolpost.co.uk. „Objavili sa nejaké príznaky, ale keďže Sam si urobila množstvo tehotenských testov, ktoré boli všetky negatívne, zamieňala si to so žalúdočnými problémami,“ vysvetlil manžel Joe (32).

Prišlo to omnoho skôr ako čakali

To, že bolesti brucha a kilá navyše nesúvisia s locdownom, ale naozaj s tehotenstvom, sa Sam potvrdilo iba 10 dní pred tým, než priviedla na svet dcérku Juliu. Na Silvestra relaxovali manželia spolu na gauči a Joe zrazu pocítil v manželkinom bruchu jasné kopnutie. Hneď po Novom roku si teda bežala kúpiť ďalší tehotenský test  a na ňom svietili dve čiarky. Šokovaná dvojica, ktorá už mala doma 3-ročného syna Thomasa a osemročného Johnnyho, sa rýchlo pustila do príprav. Sam sa objednala na ultrazvuk a dohodla si stretnutie s pôrodnou asistentkou. Netušila, že už je v takom vysokom štádiu. Dcérka sa vypýtala na svet už 11. januára, ešte pred tým, než to stihla.

Julia bola donosená a zdravá, dievčatá však zostali v nemocnici dlhšie pre Samine dýchacie problémy. V novembri, keď ešte netušila, že je tehotná, prekonala totiž koronavírus. Aj vtedy mala problémy s dýchaním a bola 4 dni hospitalizovaná v nemocnici. „Bola na tom dosť zle a ani po návrate domov jej nebolo veľmi dobre, no po dvoch týždňoch sa vrátila do práce,“ povedal Joe. Vianoce prežili tak ako obvykle, Sam sa cítila lepšie.

Desiateho januára sa vybrala tak ako obvykle pešo do práce, čo jej trvalo 40 minút. Joe ju vyzdvihol o 13.00 a odišiel do práce on. Keď sa pred polnocou vrátil, cítila sa Sam zle, tak zavolali sanitku. „Potom sme si uvedomili, že sú to kontrakcie. Prichádzali každých 6 minút. Do pôrodnej sály sme dorazili o 00.40 a Julia sa narodila o 3.14,“ spomína.

Chlapci sa na sestričku veľmi tešili, aj keď mali len málo času vyrovnať sa s touto informáciou. S nedostatkom času však rodina bojuje. Joe zohnal dokonca sedemmiestne auto, aby sa rodina doň vmestila. Po tom, keď zistili tehotenstvo, zhromaždila sa rodina, známi a priatelia a pomáhali zháňať veci, takže im už nič dôležité nechýba.

Joe hovorí, že Julia je určite posledným prírastkom do rodiny. „Neplánujeme ďalšie deti," zdôraznil. „To hovorím teraz, ale po nedávnych udalostiach, ktovie čo sa môže stať,“ dodal so smiechom.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia