Od rodičov pre rodičov: Nový e-shop s detskými vecami ponúka len to najlepšie na trhu

Od rodičov pre rodičov:
Ilustračné foto
2021-01-21 08:00:00 |

Každý rodič chce pre svoje dieťa len tie najlepšie veci. No nájsť ich na internete zaberie množstvo času. Preto vzniklo Kidsy.sk.

Aj Michal s Viki – čerství rodičia – chceli pre svoje prvé bábätko len to najlepšie. A tak strávili hodiny hľadaním ideálnej dojčenskej fľaše a ďalších vecí pre svojho Sebiho. Narazili práve na Élhée a ďalšie značky, ktoré neboli u nás ľahko dostupné. A tak sa rozhodli prísť s e-shopom Kidsy.sk, kde dnes nájdete starostlivo vybrané, dizajnové, zdraviu nezávadné oblečenie, doplnky, hračky a kozmetiku.

Revolučná dojčenská fľaša s patentom

Élhée je značka dojčenských fliaš, ktoré sú vyrobené z najnovšej generácie medicínskeho silikónu. Ten je pre batoľatá absolútne bezpečný a neobsahuje žiadne toxické chemikálie škodlivé pre zdravie dieťaťa. Navyše má fľaša jedinečný, patentovaný uzatvárací systém, ktorý eliminuje riziko kontaktu mlieka a jeho výživných látok s akýmikoľvek inými materiálmi.

Zakladateľka značky, mamička na materskej Allison, obklopená tímom odborníkov odhodlaných k rovnakému dôslednému prístupu, testovala desiatky prototypov predtým, ako dosiahla vynikajúci konečný výsledok. Fľaša je pružná, ľahká a príjemná na dotyk. Je navrhnutá tak, aby zaručovala zdravú výživu pre deti a rodičom ponúkla bezstarostné chvíle počas kŕmenia.

Dizajn dojčenských fliaš Élhéé rešpektuje výnimočnosť prvého pohľadu na svet, a práve preto je vzhľad fľaše inšpirovaný materskými krivkami. Svojim tvarom, pružnosťou a jemnosťou tieto fľaše verne kopírujú krivky ženského tela počas materstva.

Štýlové a originálne stolovanie

Ďalší rodičia chcel pre svoje ratolesti len to najlepšie, no mali problém nájsť kvalitné oblečenie a doplnky, ktoré by boli oku lahodiace, praktické a bezpečné. A tak zanechali svoju doterajšiu prácu a vytvorili Mushie.

Mushie predstavuje kombináciou minimalizmu, jemných zemitých a pastelových farieb a čistých línií pocit harmónie. Svojim nadčasovým a elegantným dizajnom spríjemnia ich produkty každý moment s vaším dieťatkom pri kŕmení a spravia ho ešte výnimočnejším. Ich detský riad je tak vkusný a originálny, až máte chuť mať jeden set len pre seba.

Cumlíky s 30-ročnou históriou

Cumlíky Bibs pochádzajú zo Škandinávie. Táto rodinná firma si dala za cieľ vytvoriť prírodný latexový cumlík vyrobený iba z tých najlepších materiálov. Preto sú ich cumlíky vyrobené zo 100 %-ne prírodného kaučuku. Vďaka kaučuku a zabudovanému vzduchovému ventilu dieťatko cumlík ľahko stláča a formuje v ústach, čím je zachovaný prirodzený vývin podnebia, zúbkov a ďasien detí. Navyše tento mäkký materiál sa veľmi podobá pocitu maminej pokožky, čo dieťaťu zľahčuje plynulý prechod na cumlík.

Široká ponuka kvalitných vecí

Kidsy ponúka aj českú, čisto prírodnú detskú kozmetiku Anela, či dánsku značku detského oblečenia, doplnkov a hračiek z prírodných materiálov Konges Sloejd. Michal s Viki mysleli naozaj na všetko, preto neváhajte ani sekundu a pozrite si kompletnú ponuku na stránke www.kidsy.sk

Fotogaléria

Kidsy.sk
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia