Epické momenty ktoré zažijete len vtedy, ak máte deti

Epické momenty ktoré zažijete
Ilustračné foto
2021-01-15 17:30:00 |

Niekedy ich huncútstva berieme s humorom, inokedy nám vstávajú vlasy dupkom, no stále sú to naše najväčšie poklady a nakoniec so smiechom spomíname aj na tie najväčšie lotroviny, ktoré vyparatili.

Jeden otec zverejnil na Twitteri koláž a k nej napísal, že s manželkou sporili na futbalový zápas, ktorý chceli navštíviť. Obálka s 1 060 dolármi však zmizla... Ukázalo sa, že ich 2-ročný syn ju aj s peniazmi vložil do skartovača! Našťastie, ich obľúbený futbalový tím sa o príbhu dozvedel a ponúkol im lístky zadarmo. Nie všetci rodičia však majú také šťastie. Niektoré "super nápady" detí musia jednoducho len prežiť a tešiť sa na ďalší deň. Veď raz dospejú. Na pamiatku zostávajú iba fotky a spomienky na časy, keď si bezstarostne užívali detstvo a svet bol iba gombička. 

Takto som dopadla po tom, ako som počas túry niesla moju malú dcéru na pleciach. Cestou chytala náhodné listy, ktoré dočiahla a potom na oblapila. Som vysoko alergiká na brečtan.... Ale vďakabohu, prežila som to.

 

Toto je výsledok "práce" dvojročného dieťaťa, ktoré zostalo na chvíľu samo pri počítači...

 

Desaťročný sny ma poprosil aby som dal na internet fotku super brnenia, ktoré sám vytvoril. No nemôžem mu nevyhovieť :))

 

Toto je tajná práca mojej dcéry ... práve som to našla a nemôžem sa prestať smiať.

 

Kde nájdem nejaký manuál pre otcov, ako sa dá zabrániť trojročnému dieťaťu hrýzť stenu?

 

Dcéra mi dnes kúpila olivy, lebo ich milujem (nevadí, že ide o konzervu pre mačky :))

 

Tri dni som strávil hľadaním mojich slúchadiel.Záhadu vyriešil , ktorý mi povedal, nech sa pozriem do jeho pohára s džúsom...

 

Moja 8-ročná dcéra sa naučila pliesť francúzsky vrkoč!

 

Dcéra dostala nové herné kreslo...

 

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: brightside.me

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia