Marina onedlho porodí: Ľudia sú v šoku z toho, kto je otcom

Marina onedlho porodí: Ľudia
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Instagram/Marina Balmaševa
2021-01-14 18:00:00 |

Marina (35) je známa ruská bloggerka a aj keď žije vo veľmi kontroverznom vzťahu, netají to a fanúšikov o svojom živote pravidelne informuje.

To, že otec dieťaťa, ktoré by malo prísť na svet v najbližšom čase, je o 20 rokov mladší, je v tomto prípade takmer nezaujímavá informácia. Čo však mnohých dvihlo zo stoličiek je fakt, že ide o syna Marininho bývalého manžela. Dokonca sama Marina ho 10 rokov vychovávala. "Odpustil by som, že ma podvádzala, keby nešlo o môjho syna. Je šialené si predstaviť, že keď som spal, odbehla si do postele k môjmu synovi a potom sa zase vrátila ku mne, ako keby sa nič nestalo," povedal Alexey, ktorý hneď po zistení pravdy požiadal o rozvod. 

Bloggerka si za svojím novým vzťahom stojí a tvrdí, že sú s nevlastným synom spolu šťasstní. Uvedomuje si, že mnohých pobúirili, no ako vysvetlila, neskutočne to medzi nimi iskrilo a nedalo sa tomu zabrániť. Dôkazom toho, že to myslia vážne, je nielen bábätko na ceste, ale aj to, že sa pred tromi týždňami zosobášili "Bolo mi nepríjemné v 35 rokoch hovoriť: Toto je môj priateľ," povedala Marina.

Marina je sama prekvapená, že veľa ľudí ich podporuje. Nemyslí si, že urobila niečo zlé, keď išla za hlasom svojho srdca. O deti, ktoré si adoptovali s bývalým manželom, sa starajú striedavo. Marina sa presťahovala do vedľajšej obce a vzťahy medzi nami sú dobré. Ako vysvetlila, za Alexeya sa vydala ko 21-ročná a vešmi pribrala. To bolo dôvodom, prečo nemohla otrhotnieť. Keďže po deťoch túžila, rozhodli sa pre adopciu. Prvé prišli do rodiny desaťmesačné dvojčatá Danya a Lera, po nich 2,5-ročná Nastya a 1,5-ročný  Váňa a nakonec v roku 2015 rozkošná Dáša trpiaca Downovým syndrómom. Marinin súčasný manžel je synom jej bývalého manžela z predchádzajúceho vzťahu. Vskutku komplikované rodinné vzťahy...

Na svojom Instagrame zdieľala aj koláž z dvoch fotiek. Kým na prvej sú ešte ako mama a syn, druhá je z obdobia, keď sa z nich stal pár. 

 

Marina sa stala známou vďaka svojmu chudnutiu, ktoré dokumentovala. Podarilo sa jej zhodiť naozaj slušnú "kopu" tuku, čím si získala mnoých priaznivcov. Kedysi vyzerala nejako takto...

 

 


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia