Nečakaná tragédia: Dievčatko zomrelo kvôli domácemu maznáčikovi

Nečakaná tragédia: Dievčatko zomrelo
Ilustračné foto
Zdroj: gofundme
2021-01-12 00:30:00 |

Hoci mnohí vtedy oslavujú, iným môže ostať Silvester v pamäti kvôli nejakej negatívnej skúsenosti. Jedným z nich je muž z amerického mesta Dayton, ktorého dievčatko zomrelo po tom, čo ho priľahol pes.

Strašný pohľad na svoje štvormesačné dieťatko sa naskytol otcovi, ktorý ho našiel v bezvedomí ležiace pod ich štvornohým domácim maznáčikom. Hneď volal na políciu.

Podľa miestnych správ štvormesačné dievčatko zomrelo na Silvestra po nepríjemnej nehode so psom v štáte Ohio, ako sa uvádza na parents.com. Raelynn Larrisonová bola vo štvrtok večer vyhlásená za mŕtvu v detskej nemocnici v Daytone, ako informoval denník Dayton Daily News s odvolaním sa na kanceláriu Montgomery County Coroner’s Office. Regionálne dispečingové stredisko v Montgomery uviedlo pre agentúru WRGT, že policajné posádky reagovali na oznámenie muža okolo 19:00 po tom, čo im povedal, že našiel psa ležať na svojom dieťati. Nešťastný otec uviedol, že dieťa nedýchalo a bolo v bezvedomí.

Nie je známe, o akú rasu psa išlo, hoci suseda Lonnie Dapierová opísala psa ako niečo „veľké“. "Boh žehnaj tomu dieťaťu a ja len dúfam, že sa postarajú o to, aby ten pes už nikoho iného nezranil," povedala pre WRGT.

Príčinu a spôsob smrti dieťaťa ešte podľa Daily News neurčili. Úmrtie naďalej vyšetruje policajné oddelenie v Daytone, ktoré okamžite zareagovalo na žiadosť ľudí o vyjadrenie. Stránka GoFundMe, cez ktorú rodina poprosila o príspevky na pohreb, označila smrť za „nečakanú tragédiu“.

Aj tento príbeh je varovaním pre všetkých, ktorí majú doma štvornohých miláčikov. Sú to síce nejvernejší priatelia, no netreba zabúdať, že opatrnosti nie je nikdy dosť. Nejde o prvú podobnú tragédiu. Nebezpečenstvo hrozí najmä malým bábätkám. Staršie deti by zase mali vedieť, že psa netreba provokovať, ťahať ho alebo pichať mu prsty do úst či očí. Nech je to akokoľvek mierumilovná rasa, keď sa pes cíti ohrozený, prebudia sa v ňom pudy a jeho reakcia môže byť nečakaná. I keď na druhej strane je spolužitie detí so psíkmi veľmi obohacujúce a má vplyv aj na ich výchovu a správaniie. 

 

gofundme
Autor: © Zoznam/jp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia