Koronavírus dostal synčeka tejto hviezdy z Harryho Pottera do nemocnice

Koronavírus dostal synčeka tejto
Ilustračné foto
Zdroj: harrypotter.shoutwiki.com/wiki/Lavender_Brown
2021-01-09 09:30:00 |

Malý Abraham sa narodil vlani v októbri a prvé dni svojho života strávil v inkubátore. Po troch mesiacoch sa do nemocnice musel vrátiť po pozitívnom teste na nový kmeň koronavírusu.

Jessie Cave (33) alias Levanduľa Brownová zo série filmov o čarodejníkovi Harry Potterovi má hlavu plnú starostí. Po tom, ako koncom októbra minulého roka priviedla na svet svojho najmladšieho synčeka Abrahama za prísnych koronavírusových opatrení a ten skončil v inkubátore, opäť je s ním v nemocnici. Ako píše dailymail.co.uk, kým po narodení to boli dýchacie problémy, aktuálne zaúradoval koronavírus.

Britská herečka zdieľala na Instagrame fotku, na ktorej chlapčiatko leží na lôžku v izolovanej izbe po pozitívnom teste na nový kmeň vírusu. O tom, či sú infikovaní aj ďalší členovia rodiny, teda partner, stand-up komik Alfie Brown, 5-ročný synček Donnie a 3-ročná dcérka Margot, nevedno. O hospitalizácii Abrahama rozhodli lekári, ktorí v rámci inej kontroly zistili, že drobček je pozitívny.

„Darí sa mu dobre a je v poriadku, ale, chvalabohu, sú opatrní,“ napísala Jessie. „Tento kmeň je mimoriadne silný a nákazlivý, tak dúfam, že ľudia budú v nasledujúcich týždňoch opatrní,“ pridala. „Naozaj som nechcela, aby sme takto začali nový rok. Naozaj som nechcela byť späť v nemocnici tak skoro po svojom traumatickom pôrode... Opäť som v úžase nad sestrami a lekármi,“ dodala. Zároveň napísala, že je veľmi hrdá na svojho otca Davida Lloyda, ktorý je praktickým lekárom, ako aj brata Robbiho Lloyda, ktorý je tiež lekárom.  

V novembri vedci z Imperial College v Londýne zistili, že je veľmi nepravdepodobné, aby novorodenci vážne ochoreli na Covid-19. Dospeli tiež k záveru, že pravdepodobnosť nakazenia sa dieťaťa od matky je veľmi malá. Iba 66 detí zo 118 000 narodených vo Veľkej Británii v období od marca do apríla, na vrchole prvej vlny, postihlo túto chorobu v prvom mesiaci života - čo je ekvivalent jedného z 1785 narodených, teda 0,06%. Z detí, ktoré ochoreli, bolo 28 klasifikovaných ako ťažko chorých a trpeli vysokou teplotou, problémami s dýchaním alebo kašľom či vracaním. Štúdie ukázali, že šesť až 30 percent novorodencov musí byť umiestnených na jednotku intenzívnej starostlivosti.

Ako na hojdačke

Jessie na svojom instagramovom účte zverejnila viaceré momenty z nemocnice. Herečka, ako aj jej partner Alfie, sa so svojimi fanúšikmi delia o informácie zo života celkom často. Začiatkom roka Alfie prezradil, že po rozchode s Jessie obnovili svoj vzťah, keď mal Abraham 10 týždňov. Ich vzťah je vo všeobecnosti veľmi zaujímavý. Nešlo o prvý rozchod, partneri išli od seba aj v čase, keď mala ich dcérka Margot tiež 10 týždňov. Jessie s najstarším synom Donniem otehotnela po tom, ako v roku 2014 strávila s Alfiem len jedinú noc.

 

 


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia