S touto fotkou sa musela mama podeliť: Vybuchnete smiechom

S touto fotkou sa
Ilustračné foto
2021-01-08 00:30:00 |

Keď dvojnásobná mama zbadala snehuliaka, ktorého vytvorili jej deti s mužom, išla do kolien. Ani súčasná ťažká situácia im na kreativite neubrala a tešíme sa, že mama ich výtvor ukázala svetu.

Snehuliak ako snehuliak, poviete si. No nie je to pravda. Deti sa dokážu pri ich stavaní riadne vyblázniť. Tak, ako štvorročná Faye a trojročný Dougie z Teeside v Anglicku. Tí toho svojho vyzdobili naozaj originálne. Stačil im k tomu umelý prababkin chrup a snehuliak získal naozaj neobvyklý vzhľad.

Rodinka sa vybrala po Novom roku na návštevu k babičke Clarice. Keďže všade bolo snehu, Faye zatúžila po snehuliakovi. „Starám sa o svoju babičku, ktorá býva za rohom a keď sme kráčali k jej domu, Faye povedala, že by sme jej v predzáhradke mali postaviť snehuliaka, aby sa zasmiala. Keď sme k nej prišli, ja som išla babku osprchovať a deti s manželom Paulom sa pustili do stavania snehuliaka,“ hovorí Stephanie.

Medzitým hľadala v dome väčšie gombíky, aby mu mohli vyrobiť oči. Popri tom objavila tašku so všetkými starými babičkinými umelými chrupmi. Keď ich ukázala deťom, tie boli fascinované. Paul hneď vedel, čo s nimi... Predsa nasadiť ich snehuliakovi! Výsledkom bola trochu desivá postava, ktorej sa deti spočiatku aj trochu báli, no výsledok bol perfektný. Babka Clarice sa pri pohľade na zubatého snehuliaka nielen usmiala, ale smiala sa tak, až jej slzy tiekli. Vďaka tomu sa do špeciálneho snehuliaka zamilovali aj deti.

 

My kids decided they wanted to make a snowman for Great Grandma. This is how it turned out! No Great Grandmas were hurt in the making of this snowman.

Posted by Stephanie Murphy on Saturday, January 2, 2021

 

„Snehuliakov staviame vždy, či je malá alebo veľká snehová nádielka. Milujeme to. Rovnako ako guľovačku. Najradšej sme vonku, naša rodina je veľmi aktívna a všetko si dokážeme užiť,“ dodala Stephanie.

 

Fotogaléria

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia