Najkrajšie dvojičky na svete propagujú župany aj s mamou

Najkrajšie dvojičky na svete
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2020-12-21 13:30:00 |

Prečo si neprivyrobiť ešte viac, povedala si mama „najkrajších dvojičiek na svete“ Ave a Leah, Jaqi Clementsová a pred Vianocami spoločne propagovali župany istej značky.

Fotku, na ktorej sú všetky tri krásky v ružových županoch, zverejnila Jaqi na Instagrame dva týždne pred najkrajšími sviatkami roka a odporúča ich kúpu ako skvelý darček pod stromček. Ava a Leah (9) stoja pri mame každá z jednej strany. I keď snímka nie je označená ako reklama, predpokladá sa, že ide o sponzorovaný príspevok pre jednu spoločnosť a Jaqi za zdieľanie obsahu zinkasovala slušnú sumu. Urobila tak napriek kritike, že krásu svojich dcér zneužíva a okradla ich o detstvo.

Ona tvrdí, že modeling je dcéry baví a ľudia to nechápu správne. To, že zarábajú veľké peniaze, je iba bonusom.  „Dievčatám som predstavila svoj nápad, že ak by chceli, mohli by okrem tanečných hodín a plávania vyskúšať aj modeling,“ uviedla mama najkrajších dvojičiek sveta v roku 2017. Podľa nej boli z toho nadšené a skákali od radosti.

Kritikom odkazuje, že jej dcéry nie sú továrňou na zarábanie peňazí. Ona sama musí do nich veľa investovať, aby sa mohli rozvíjať. „Aby som to uviedla na pravú mieru, v skutočnosti je to tak, že finančná podpora rodičov umožňuje ich deťom robiť to, čo ich baví, zarábať vlastné peniaze a šetriť na svoju budúcnosť,“ opísala.

Najprv boli nezaujímavé, potom to prišlo

Mama dievčat oslovila modelingové agentúry, keď mali iba šesť mesiacov. Značky ich však začali oslovovať až neskôr. Dvojičky, ktoré sa na Instagrame volajú @clementstwins, sa postupne zaregistrovali do agentúr vrátane LA Models, Eris Talent Agency a God & Beauty. Pózovali pre množstvo časopisov vrátane La Petite Magazine, Petite Adele, VÉG-A –PORTÉR či Airfish.

Darí sa im

„Tento rok bol pre Avu a Leah skutočne zábavný a vzrušujúci,“ povedal Jaqi pre BuzzFeed. „Či už to boli zážitky z nakupovania, darčeky, fotenie s fanúšikmi, dievčatá si užívajú úžasnú jazdu,“ opísala mama ich život aj napriek koronavírusovej pandémii. Tento rok mali pred Vianocami o niečo menej fotení ako obvykle, dostali však iné príležitosti a o príjmy sa na rozdiel od množstva ľudí, ktorí stratili pre pandémiu zamestnanie, obávať nemusia. Už teraz majú zarobené toľko, že by pokojne mohli sedieť so založenými rukami. 

I keď život Jaqi, Avy a Leah vyzerá priam rozprávkovo, nie je to tak. Otec dvojčiat, 39-ročný Kevin, bojoval od minulého roka s leukémiou a nevyzeralo to veľmi ružovo. Našťastie, výsledky po liečbe sú dobré a nateraz sa zdá, že ju porazil.  

 

 


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia