Žena pobavila internet touto fotkou: Ako je to u vás?

Žena pobavila internet touto
Ilustračné foto
Zdroj: Jam Press
2020-12-16 00:30:00 |

Liz Wilkinson sa na internete pochválila snímkou, na ktorej ukazuje vianočný stromček a pod ním uložené darčeky. Na prvý pohľad je jasné, ktorý balil Mark.

Krátko pred Vianocami dobre pobavila. Stačila jediná fotka. Na ľavej strane vidno dva darčeky starostlivo zabalené v darčekovom papieri, nechýba nápis Veselé Vianoce a biela ozdobná mašlička. Vedľa nich je ďalší darček. Ten sa však vyníma v originálnom hnedom kartónovom obale Amazon. Veľmi netradičné riešenie.

Už po veľmi krátkom čase pribudlo k fotke takmer 2000 lajkov a množstvo pobavených komentárov. Ozvali sa najmä ženy, ktoré priznali, že aj ich manželia či partneri spáchali podobné slávnostné zločiny. „Môj partner je elektrikár, takže som mala darčeky olepené elektrickou páskou,“ napísala jedna. Ďalšia sa pridala so spomienkou na minuloročné Vianoce, keď si pod stromčekom našla darček od priateľa zabalený v ružovom papieri s nápisom Šťastné narodeniny. V mnohých rodinách sa muži o balenie ani len nepokúšajú a využijú buď služby profesionálov alebo poprosia o pomoc mamu, sestru či kamarátku. Jednoznačne, s jemnou motorikou má väčšina z nich predsa len problémy.

Liz nakoniec prezradila, že Mark to urobil iba zo žartu. Podotkla, že sú spolu už roky a vďaka humoru im to stále super klape. „Myslím si, že receptom na úspešné manželstvo je smiech, musíte byť schopní pozerať sa na seba so šťastím v srdci,“ povedala 44-ročná žena.

„Odozvy na fotografiu boli veľmi zábavné, keď som si ich prečítala, no niektoré boli aj smutné. Jedna dáma svojim deťom povedala, že asi dobre neposlúchala, lebo jej partner sa rozhodol nedať jej nič. To mi zlomilo srdce. Tak sama jej pošlem darček, aby si deti nemysleli, že majú zlú mamu,“ napísala.  Liz netuší, čo Mark tak originálne zabalil, no dúfa, že okrem iného tam nájde aj skrytý náramok, ktorý dala na svoj zoznam vianočných želaní úplne navrch.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: mirror.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia