Nečakane otehotnela v 14-tich, dnes je z nej boháčka

Nečakane otehotnela v 14-tich,
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2020-12-11 13:30:00 |

Mladučká Maddie Lambert, ktorá ešte nemá ani osemnásť, sa vie riadne obracať. Kým pred necelými štyrmi rokmi netušila, čo s ňou bude, dnes si užíva život plnými dúškami.

Všetko zlé je na niečo dobré. Tohto hesla sa držala vtedy 14-ročná školáčka, ktorá po rozchode so svojím chlapcom zistila, že je tehotná. Keďže na to prišla až v štvrtom mesiaci, nad potratom bolo neskoro uvažovať. Samozrejme, že zostala v šoku a z budúcnosti mala veľký strach. I keď spočiatku sa na bábätko netešila, dnes by dcérku Everly nevymenila za nič na svete. Expriateľ Issac sa jej snažil spočiatku pomáhať, no vzťah medzi nimi sa neobnovil. Dokonca sa zdá, že začal koketovať s drogami a Maddie je rada, že nie je súčasťou jej a dcérinho života.

Maddie je veľkou inšpiráciou pre dievčatá a ženy na celom svete. Okrem toho, že sa už v takom mladučkom veku dokáže sama postarať o svoju dcérku, vďaka videám, prostredníctvom ktorých zdieľa svoj život, sa dostala aj k vystupovaniu v rôznych reláciách a zarobila krásnu kôpku peňazí. Mladučká americká youtuberka má vyše 1,5 milióna fanúšikov. „Keď som otehotnela, pamätám si, ako som na YouTube vyhľadávala príbehy dievčat, ktoré otehotneli mladé. Proste len hľadáte informácie a je super, keď sa máte kým inšpirovať. A tak som si pomyslela, že by som mohla byť takou inšpiráciou pre ostatné dievčatá,“ vysvetlila, prečo s videami začala.

Maddie sa nestretáva iba s pozitívnymi reakciami, lebo je to stále mladá slečna, ktorá sa nevyhýba ani rôznym párty. Nič to však nemení na tom, že vďaka svojej šikovnosti si dokáže kráľovsky zarobiť a ako prezradila, už sa obzerá po väčšom dome, kde bude s  Everly bývať.

Maddie spustila svoj vlastný kanál na YouTube v auguste 2017 a prvé video sa volala Porodiť v 14-tich. Odvtedy sa delí so svojimi zážitkami z materstva pravidelne. Má 1,5 milióna platiacich fanúšikov a za jeden reklamný príspevok na Instagrame si pýta v prepočte od 850 eur. Ročne si svojimi aktivitami zarobí vyše 420-tisíc eur.


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia