Doteraz nezverejnená fotka princeznej Diany z detstva

Doteraz nezverejnená fotka princeznej
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2020-11-25 00:30:00 |

Na verejnosť sa dostala fotografia princeznej Diany ešte z čias detstva, o čo sa postaral jej brat Charles Spencer. Pozrite sa na rozkošnú podobizeň zosnulej princeznej!

Brat princeznej Diany Charles Spencer zdieľal začiatkom mesiaa na internete fotku svojej zosnulej sestry z detstva, ktorá rýchlosťou blesku obletela celý svet. Mnohí tvrdia, že malá Chaoltte, dcérka Dianinho syna Williama a jeho manželky Kate Middletonovej, sa na ňu veľmi podobá. 

Spomienka na fotografii

Netreba žiadne slová. Bez potreby akéhokoľvek komentára sa Dianin mladší brat podelil so svetom o spoločnú fotografiu  s Dianou. Pochválil sa ňou na Twitteri, ako sa uvádza na kidspot.com.au. Moment zachytený na farebnej fotografii ukazuje vysokú princeznú Dianu, ktorá mala na sebe rozkošné ružové šaty. Veľká sestra nežne objímala svojho brata, pričom ruku máa položenú okolo jeho ramena.

Hoci je táto fotografia príjemnou spomienkou, pripomína tiež to, ako veľmi sa podobá dcéra princa Williama, princezná Charlotte, na svoju zosnulú babičku. Pozrite sa na roztomilú fotografiu a posúďte sami!

 


Vložte svoju otázku:





Online rozhovor

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/jp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia