Ukázala telo po štvorčatách a má odkaz pre všetky mamy

Ukázala telo po štvorčatách
Ilustračné foto
Zdroj: Foto: Instagram
2020-11-20 09:00:00 |

Zázraky sa dejú. Dôkazom toho je 30-ročná Natalie, ktorej cesta k deťom bola riadne tŕnistá. Kým pred pár rokmi nemohla mať ani jedno, dnes ich má päť!

Natalie Maree (30) z Austrálie dostávala pravidelne hormonálne injekcie po tom, ako jej pred rokmi po množstve neúspešných pokusov otehotnieť diagnostikovali nevysvetliteľnú neplodnosť nazývanú anovulácia. Keď s manželom Kahnom pred dvomi rokmi otehotnela, bola v úplnom šoku. Po tom, ako  priviedla na svet dcérku Kiki, nemohla byť šťastnejšia. Niekoľkonásobne väčší šok však prežili manželia vlani, keď sa Natalie podarilo opäť otehotnieť.

„Žmúriac na obrazovku som zbadala dva vaky. Zakričala som - Dvojčatá! Doktor však pohol sonografom,  pokrútil hlavou a bez slova zdvihol štyri prsty,“ pokračovala v rozhovore pre reláciu To je život a dodala, že jej manžel v tej chvíli takmer omdlel.

I keď na niečo také neboli pripravení a museli to spracovať, deti sú pre manželov požehnaním a už si nevedia život bez nich predstaviť. O tom, ako sa im darí, informuje Natalie prostredníctvom Instagramu. Obaja s manželom sú v jednom kole, veď napríklad len také kŕmenie všetkých štyroch drobcov trvá hodinu a pol.

Natalie nemala problém ani so zverejnením svojho tela po pôrode, ktoré je na míle vzdialené od toho, aké mala predtým. Kým na jednom zábere v tričku to vyzerá tak, že sa jej podarilo neuveriteľne rýchlo dostať do formy, na ďalšom si tričko vyhrnula a ukázala ovisnutú kožu. Keby som zverejnila iba prvý obrázok, objavili by sa pod nim komentáre, ako skvele vyzerám. Ak by som zverejnila iba druhú fotku, ľudia by mi písali, aby som bola hrdá na to, čo dokázalo moje telo," uviedla.

Ako priznala, kým na prvej fotke sa cíti nádherne a nemôže klamať, že by sa jej ovisnuté brucho na druhej páčilo, ale je to ona a je hrdá na to, čo dokázala. Bol to predsa príbytok jej štyroch detí. „Vaše telo MÔŽE alebo NEMUSÍ byť rovnaké po narodení dieťaťa! ALE keď premýšľate o tom, čo dokázalo, už to nemá význam!“ odkazuje ostatným mamám.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia