Rodičia 14 synov si ani nedovolili dúfať v niečo takéto

Rodičia 14 synov si
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook/Jay Schwandt, TASR/AP
2020-11-10 00:30:00 |

Ani pred jedným pôrodom nechcela vedieť pohlavie bábätka, no vždy porodila chlapca. Keď otehotnela po 15. krát, ani jej nenapadlo, že by pod srdcom mohla nosiť dievčatko.

Mnohí rodičia túžia práve po dievčatku, najmä mamy v to často v kútiku duše dúfajú. No asi nie až tak zúfalo ako Kateri (45) a Jay (45) z Michigenu, ktorí majú doma 14 synov. Keď zistili, že Kateri čaká ďalšie dieťa, ani im nenapadlo, že k chlapcom by mohlo pribudnúť dievčatko. Takmer tri desaťročia po narodení prvého potomka sa však stal zázrak a oni privítali v rodine prvú dcéru!

Maličká princezná vstúpila do sveta plného starších bratov. Ako hrdý otec uviedol, on aj jeho manželka sú „nesmierne šťastní a nadšení z toho, že do našej rodiny pribudla Maggie Jayne."

„Tento rok bol z mnohých dôvodov nezabudnuteľný, ale Maggie je najväčší dar, aký sme si kedy mohli predstaviť,“ povedal pre Detroit Free Press po jej narodení.

Mnohodetná rodina je mediálne známa a dokonca má aj svoju reláciu „14 Outdoorsmen“, ktorá si teraz možno vyžiada zmenu názvu.

Najstarší syn Tyler Schwandt (28), ktorý sa chystá oženiť a býva už vo svojom dome vzdialenom asi na 20 minút jazdy od rodičovskej usadlosti, je veľmi praktický. Prvé čo mu po jej narodení napadlo, bola starosť o to, že sestre bude potrebné všetko dokúpiť. „Ani neviem, či mama vlastní nejaké ružové oblečenie alebo niečo také,“ zamyslel sa. Od začiatku však bolo každému jasné, že Maggie bude tou najrozmaznávanejšou sestričkou, ktorú bude chrániť 14 veľkých bratov. Nuž, nápadníci to veru raz nebudú mať ľahké, ak nepadnú bratom do oka :)

Spolu už od strednej školy

Schwandtovci sa spoznali na strednej škole a zobrali sa v roku 1993. Obaja vyštudovali vysoké školy a pred ukončením štúdia už mali troch synov. Kateri je držiteľkou magisterského titulu v odbore sociálna práca na Grand Valley State University a Jay vyštudoval právo na Právnickej fakulte Thomasa M. Cooleyho na Michiganskej univerzite.

Fotogaléria


Foto: Facebook/Jay Schwandt, TASR/AP
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: Detroit Free Press

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia