Toto v pláne vôbec nemala, no život to tak zariadil

Toto v pláne vôbec
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2020-11-01 00:30:00 |

Po tom, ako sa matka z Colorada dozvedela, že jej dve adoptované deti sú v skutočnosti súrodencami, zistila ďalšiu zaujímavú vec. Mali ešte tretieho biologického brata, ktorý potreboval domov.

„To najlepšie, čo som mu mohla dať, sú rodina a jeho súrodenci,“ povedala mama štvorročného Graysona, ktorého si spolu s mužom adoptovala v roku 2017. Odvtedy prešli tri roky a rodinka sa neplánovane rozrástla o jeho dvoch biologických súrodencov!

Len mesiac po adopcii Graysona (4) sa Katie dozvedela o dievčatku Hannah (3), ktoré súrne potrebovalo domov. Okamžite si ho vzala do pestúnskej starostlivosti. Netrvalo dlho a uvedomila si, že deti majú viacero spoločných čŕt. "Obaja mali priehlbinku na brade a ďalšiu vec, ktorú som videla len ja, bola zakrytá plienkou," povedala. Adopčná agentúra však nemala vedomosť o tom, že by boli súrodencami, keďže mali rozdielne priezviská. Mladej žene to nedalo a DNA testy potvrdili jej predpoklad. Deti mali tú istú biologickú mamu. Tento fakt jej uľahčil oficiálnu adopciu Hannah v decembri 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Page | Wood + Grace (@woodandgraceblog),

Všetci súrodenci spolu

Osud to zariadil tak, aby sa o nejaký čas dozvedela o Jacksonovi (2), ktorého biologická matka „vraj poskytla nepravdivé informácie a on sa mal dostať do inej pestúnskej rodiny, až kým nezasiahol sociálny pracovník,“ informuje people.com. Vďaka tomu sa dostal do rodiny Katie k svojmu staršiemu biologickému bratovi a sestre. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Page | Wood + Grace (@woodandgraceblog),

Oslava jeho adopcie sa konala prostredníctvom videokonferencie, na ktorej sa zúčastnilo viac ako 30 blízkych. Medzi nimi boli tiež Kaci a Dustin Whitney, ktorí sú adoptívnymi rodičmi Taylor a EadyGrace, starších sestier Graysona, Hannah a Jacksona. Našli si čas aj na osobné stretnutie a urobili si spoločný výlet na Floridu. Našťasti, bolo to ešte pred pandémiou a tak si ho naplno užili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Page | Wood + Grace (@woodandgraceblog),

"Toto bol sen, po ktorom moje srdce túžilo dávno predtým, ako som vedela, že tieto dievčatá existujú. Plakala som a smútila zároveň, keď som prijala Graysona, ktorému som mala povedať, že ho rodičia opustili len pár hodín po narodení a že som o jeho rodine nevedela vôbec nič,“ napísla Katie k fotke Graysona s ostatnými súrodencami na Instagrame. "Grayson má nielenže viac členov rodiny, ktorí ho milujú, ale aj viac lásky,“ dodala.

Odvtedy sa ďalší súrodenec neoobjavil a rodinka si žije spokojne. Katie a jej manžela teší najmä to, že biologickí bratia a sestra dostali šancu byť spolu, aj keď mama sa všetkých detí hneď po narodení vzdala. S rodinou ich dvoch starších sestier sú v pravidelnom kontakte a z nechcených detí sú dnes šťastné stvorenia, ktoré dostávajú veľmi veľa lásky. Presne toľko, koľko si každé dieťa zaslúži. 

 


Autor: © Zoznam/jp

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia