Sú spolu 12 rokov a majú už 10 detí

Sú spolu 12 rokov
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/Courtney Rogers
2020-10-09 06:30:00 |

Manželia Courtney (36) Chris Rogers (32) sa rozhodli mať spolu 12 detí. Tak to vyzerá, že im to vyjde. Momentálne je na ceste 11. potomok.

Prvé dieťa sa páru narodilo necelé dva roky po sobáši, ktorý sa uskutočnil v roku 2008. Plánovali ho skôr, no hneď prvé tehotenstvo skončilo potratom. Courtney a Chris, ktorý je farárom, sa spoznali v roku 2007 v kresťanskom tábore v Gruzínsku. Slovo dalo slovo a mladí ľudia zistili, že majú toho veľa spoločného. Rozhodli sa nevyčkávať a svadba bola do roka. Ako informuje portál metro.co.uk, ich cieľom je mať spolu dvanásť detí. V týchto dňoch sa už mnohopočetná rodina pripravuje na príchod ďalšieho člena, ktorý sa má narodiť 19. novembra.

Plodná mama má za sebou dva potraty, no verí, že ich sen mať 12 detí, sa im splní. V tom, že odkedy sú spolu je každý rok tehotná, nevidí žiadny problém. Momentálne majú štyri dievčatá a šesť chlapcov, teraz Courtney nosí pod srdcom dievčatko. Zaujímavosťou je, že mená všetkých sa začínajú na písmeno C. Prvým bol syn Clint (10), po ňom prišli na svet Clay (9), Cade (8), Callie (7), Cash (5) dvojčatá Colta a Case (5), Calena, (3), Caydue (2) a Coralee (1).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Courtney Rogers (@littlehouseinthehighdesert),

„Sme radi, že sme opäť v očakávaní. Vždy som nervózna, pretože sme prekonali dva potraty v prvom trimestri, ale teraz sme v 33. týždni a sme veľmi nadšení. Nemôžeme sa dočkať, až malú podržíme,“ napísala Courtney na Instagrame, kde zdieľa s ostatnými svoje život s jeho radosťami aj starosťami. Priznáva, že ich život je hektický a s mužom sa vyberú na spoločné „rande“ nanajvýš raz do roka.

Jedným z ich rozhodnutí je aj to, že deti vzdelávajú doma, takže rodina je takmer nonstop spolu. Čas si však okážu vynikajúco organizovať. Courtney a Chris vstávajú zvyčajne o 7.30 spolu s najmladšou Coralee, pripravia raňajkové cereálie a ovocie. Ostatné deti sa budia postupne a o ôsmej sú už všetky preč z postelí. Rána sú u nich najhektickejšie. Po raňajkách nasleduje učenie, obed, domáce práce a oddych. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Courtney Rogers (@littlehouseinthehighdesert),

Strava ich vyjde mesačne na 1 200 dolárov a napríklad za vianočné darčeky dajú každý rok okolo 1 000 dolárov. „Môj manžel je najstarší z desiatich detí, takže predtým, ako sme sa vzali, žartoval, že bude mať toľko detí, koľko mala jeho mama. Deti chcú, aby sme boli ako vo filme Dvanásť do tucta,“ vysvetľuje Courtney, ktorá by svoj život nemenila.

 


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia