Dvaja nemeckí ovčiaci dotrhali malého chlapca

Dvaja nemeckí ovčiaci dotrhali
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2020-09-24 00:30:00 |

Dvojročný chlapec bojuje v nemocnici o život po tom, čo mu psy odtrhli genitálie a roztrhali análny otvor.

O psoch sa hovorí, že sú najlepšími priateľmi človeka, no niekedy ukážu aj svoju druhú tvár. Prednedávnom sme písali o dvojtýždňovom bábätku, ktoré roztrhal rodinný miláčik z rasy Čau Čau a dailymail.co.uk už informuje o ďalšom napadnutí dieťaťa psom. Tentokrát sa obeťou stal dvojročný Jegor z malého ukrajinského mestečka Selydove.  

K nešťastiu prišlo v piatok. Neposedné chlapča sa potajomky vykradlo von z domu, kde práve rodina oslavovala jeho druhé narodeniny. Kým rodičia sa pri slávnostne prestretom stole bavili s hosťami, podarilo sa mu od nich dostať. Možno si hovoríte, že boli veľmi nezodpovední, no všetci, ktorí majú malé deti, veľmi dobre vedia, ako rýchlo dokážu niečo vymyslieť.

Hneď, ako si rodičia všimli, že Jegora nevidia, utekali ho hľadať a naskytol sa im príšerný pohľad. Drobček ležal pred domom v kaluži krvi a psy ešte stále na neho útočili. Dvaja nemeckí ovčiaci, ktorí dom strážili, mu odtrhli genitálie, roztrhali konečník a roztrhali stehennú tepnu na ľavej nohe.

Chlapca vrtuľníkom transportovali do nemocnice Dnipro, kde v kritickom stave bojuje o život na jednotke intenzívnej starostlivosti. Lekárom trvalo päť hodín, kým mu obnovili poškodené cievy, močový mechúr a črevá. Odstránili tiež tkanivá „ktoré žuvali psy“. Ak sa jeho stav neskomplikuje, pokúsia sa mu zachrániť nohu, ktorá je vo veľmi zlom stave. „Teraz podstupuje silnú antibakteriálnu liečbu, ale očakávame vývoj zápalových procesov, ktoré sú v takýchto prípadoch obvyklými komplikáciami," uviedla riaditeľka nemocnice Natalia Dementyeva.

Polícia začala trestné stíhanie pre neplnenie rodičovských povinností. Momentálne prebieha vyšetrovanie. V prípade dokázania viny hrozí rodičom trest odňatia slobody až na tri roky.

Bohužiaľ, aj v tomto prípade zohralo rolu niekoľko nepredvídavých situácií. Psy totiž boli zatvorení vo svojom výbehu, no podarilo sa im z neho vyslobodiť. Podľa doterajšieho vyšetrovania ho Jegorov otec dobre nezaistil. Ovčiaci boli mimoriadne agresívni. 

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia