Supermama z Británie, ktorá vychovávala 13 detí, zomrela

Supermama z Británie, ktorá
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2020-09-23 11:30:00 |

Na prvý pohľad pôsobila odvážne a užila si aj svojich päť minút slávy. Výchova 13 detí a starosti s tým spojené ju však doviedli k tragickému rozhodnutiu a zobrala si život.

Blízki Mandy Gardnerovej z anglického grófstva Západný Sussex hovoria, že v poslednom čase trpela úzkosťami a depresiami. Dokonca hovorila o tom, že si ublíži. Brali to však skôr ako dôsledok únavy z výchovy početného potomstva a mysleli, že sa to čoskoro zmení.

Mandy bola v Británii známa, lebo v roku 2016 spolu s manželom Nathanom vystupovala v televíznej relácii Neobyčajné tehotenstvá, kde rozprávali o svojom živote. Pôsobila spokojne a vyrovnane. V tom čase práve nosila pod srdcom dvanáste dieťa a pred dvomi rokmi priviedla na svet trináste.

„Sú chvíle, keď je to absolútny blázinec, psy pobehujúce okolo, dospelí prenasledujúci deti, deti prenasledujúce psy,“ opísala v relácii ich dennú realitu. Tvrdila však, že tento chaos by nedokázala vymeniť za tichý život. Ako priznala, nie všetky tehotenstvá boli plánované, no na každé dieťa sa tešili a boli zaň vďační.

Všetky sa razom stali polosirotami. Ich mama šokujúco skoncovala so životom vo veku 43 rokov. Podľa denníka The Sun koroner vyhlásil jej smrť za samovraždu.

Akčná mama, ktorá sa nezastavila od rána do večera, si našla čas aj na to, aby pridávala fotky z ich života na Instagram. Z nich sa nedalo vyčítať, že by sa v živote krehkej, no silnej ženy niečo zmenilo. Odborníci upozorňujú, aby sme boli k svojmu okoliu všímaví a keď máme náznaky, že sa niekto trápi, nemali by sme zatvárať oči. Existujú rôzne linky pomoci. Keby aj známi Mandy brali jej volanie o pomoc vážnejšie, 13 detí tu ešte mohlo mať svoju milujúcu mamu, ktorá už nevedela sama problémy zvládať.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: mirror.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia