Žiarlivý pes zabil 12-dňové bábätko

Žiarlivý pes zabil 12-dňové
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook.com
2020-09-19 12:30:00 |

Maličký Elon mal pre jeho mamu Abigail Willis znamenať nový život po tom, ako pre problémy so srdcom zomrel jej snúbenec, s ktorým mali tri deti. V nedeľu sa všetko zmenilo.

Namiesto toho, aby sa tešila z bábätka, prežíva 27-ročná žena priam hororové chvíle. Spolu s terajším partnerom Stephenom Joynesom (35) boli obvinení z hrubej nedbanlivosti. Polícia ich po strašnej tragédii, pri ktorej došiel o život ich maličký synček zatkla, no na kauciu boli znovu prepustení na slobodu, píše mirror.co.uk. Abigail sa odvtedy všetkých stráni a trochu komunikuje iba so susedkou Lindou, s ktorou sú dobré kamarátky.

„Elon bol jej svetielkom nádeje uprostred tragédií,“ povedala Linda médiám. Veľmi sa obáva, ako Abigail túto ranu osudu znesie. Na nové bábätko sa totiž veľmi upla. Po tom, ako v roku 2013 stratila milovaného otca Richarda a v roku 2018 len 28-ročného snúbenca, ktorému diagnostikovali veľmi vážnu chorobu srdca, trpela úzkosťami. „Po jeho smrti sa veľmi uzavrela. Nemala to ľahké, ale stretla Stephena, otehotnela a videla to ako nový začiatok,“ podotkla Linda. Všetci dúfali, že nové dieťa s novým partnerom vnesie do jej života konečne šťastie.

Žiarlil alebo si bábätko pomýlil s hračkou? 

Podľa informácií k tragédii v anglickom meste Doncaster prišlo po tom, ako sa jeden z veľkých psov, ktoré boli rodinnými miláčikmi, dostal dovnútra po úteku z ohrady v záhrade. Tam na prízemí spinkal v prútenom košíku Elon a jeho mama bola v sprche. Kríženec rasy čau-čau sa na bábätko vrhol. „Bolo to hrozné a sme všetci v totálnom šoku. Moja sestra je zničená. Stratila svoje dieťa a jej starí syn to všetko videl,“ uviedol pre médiá brat Abigail. Bohužiaľ, jeden z Elonových súrodencov bol svedkom strašnej scény a je na tom psychicky zle. Elona po napadnutí previezli do nemocnice, no zranenia boli také vážne, že sa ho lekárom nepodarilo zachrániť.  

„Teddy nie je nebezpečný pes ... myslím, že žiarlil, keď sa narodilo dieťa. Alebo si možno myslel, že dieťa je hračka, bol taká maličký,“ dodal. Teddy bol jedným z dvoch psov páru.

Ľudia ju kritizujú neprávom, tvrdí brat

„Deti boli jej svetom - je to vynikajúca mama, ktorá ich vždy stavia na prvé miesto. Ľudia na sociálnych sieťach hovoria, že si zaslúži zomrieť alebo dostať doživotie. Preto som sa ozval. Chcem im povedať, že Abigail je vynikajúca mama a nikdy by svoje deti neohrozila. Bola to len tragická nehoda. Abbie je milá. Miluje psy a nikdy by ich nenechala blízko pri deťoch, keby si myslela, že sú nebezpeční,“ obhajuje brat svoju nešťastnú sestru, ktorú stíha tragédia za tragédiou.

Pes Teddy patril pôvodne Stephenovi, no dovtedy nikdy na nikoho nezaútočil a neprejavoval sa agresívne. Polícia uviedla, že ho previezli do chovateľskej stanice, kde bude až do ukončenia vyšetrovania.  

K domu, v ktorom rodina býva, ľudia nosia kytice a sviečky. „Abbie bola skvelá mama. Nikdy nemali veľa peňazí, ale deti nikdy netrpeli núdzou,“ povedal jeden zo susedov.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia