Lyza má 10 rokov a na bruchu riadny pekáč: Čo na to hovoríte?

Lyza má 10 rokov
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2020-09-14 00:30:00 |

Ešte stále malé dievčatko sa tak zamilovalo do silových tréningov, že za jeden rok si priam neuveriteľne spevnilo postavu a pozná ho celý svet.

Kým jej rovesníčky sa hrajú s bábikami alebo skáču cez švihadlo, desaťročná Lyza Brooks Moiser z Georgie päť dní v týždni tvrdo na sebe maká. Mnohí pri pohľade na jej snímky len krútia hlavami a klopkajú si na čelo. Upozorňujú, že pre dieťa v jej veku nie je takéto posilňovanie vhodné ani zdravé a jej rodičom vyčítajú, že ju pripravujú o detstvo. Lyzina mama Jill však tvrdí, že nikdy ju do tréningov nenútili a je to iba jej rozhodnutie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lyzabrooks (@lyzabrooks),

„Lyza motivuje samu seba, pretože sa chce stať najlepšou z najlepších,“ povedala pre Caters News.  „Denne vstáva o 5:30, aby mohla trénovať,“ podotkla. Dievčatko venuje tréningu týždenne 30 hodín. Lyza mal vždy skvelú formu, bola veľmi aktívna a na gymnastiku chodila od štyroch rokov. Po tom, ako sa pred rokom zamilovala do silových tréningov, vyformovala si postavu na impozantnú úroveň.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lyzabrooks (@lyzabrooks),

 „Teší sa, keď počuje, že ostatných inšpiruje, no občas sa stretávame aj s kritikou od ľudí, ktorí hovoria, že by sme jej nemali dovoliť tak trénovať, ale uisťujem vás, že s tým nemáme nič spoločné - mám štyri deti a Lyza nás prosí, aby mohla cvičiť,“ dodala Jill Mosier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lyzabrooks (@lyzabrooks),

Napriek občasnému negatívnemu komentáru je však väčšina z 50 000 sledovateľov jej instagramového profilu inšpirovaná jej odhodlaním a Lyza je pre nich vzorom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lyzabrooks (@lyzabrooks),

 

 


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: odditycentral.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia